€ 147.500 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 147500,- k.k.

Daniel Defoelaan 155, Amsterdam

** Let op speciale regeling voor huurders van de Alliantie **

Gelegen op de tweede etage van een goed onderhouden appartementen complex (in 2018 is het hele pand aan de buitenzijde geschilderd) bevindt zich deze leuke studio woning met een woonoppervlakte van ca. 34 m². De woning beschikt over een lichte L-vormige woon-/slaapkamer met open keuken, bergkast en een badkamer. Op de begane grond is nog de beschikking over een gedeelde berging. De canon voor de erfpacht is afgekocht tot 30 november 2034.

Omgeving:
Deze woning is gelegen in de Venserpolder in Amsterdam-Zuidoost, nabij de Johan Cruijff Arena, Arena Boulevard, winkelcentrum de Amsterdamse Poort en onder andere ook de Ziggo Dome. In de nabijheid bevinden zich diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen, (basis)scholen en een perfecte verbinding met het openbaar vervoer met de metrohalte aan het einde van de straat. De uitvalswegen met o.a. de Ring A-10 wordt snel bereikt en in dit gebied geldt nog gratis parkeren!!

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree; trappenhuis; bergingen.

Tweede etage:
Overloop; meterkast; entree van de woning; hal; bergkast; badkamer met wastafel, toilet, douche en wasmachine aansluiting; L-vormige woon-/slaap kamer; open keuken met de cv-opstelling.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1983
- Rustige ligging
- Woonoppervlakte ca. 34 m² (meetrapport aanwezig)
- Professionele VvE, welke actief wordt beheerd door Munnik vve beheer
- Servicekosten € 89,08 per maand
- De erfpacht is vooruitbetaald tot en met 30-11-2034
- Gedeelde berging op de begane grond
- In de nabijheid van openbaar vervoer en uitvalswegen
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding van 2 jaar
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning is de uiterste inschrijfdatum tot woensdag 23 oktober 12:00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 147.500 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1984
Indeling
Oppervlakte 34 m2
Inhoud 109 m3
Aantal kamers 1

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Amsterdam Zuidoost

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Amsterdam Zuidoost? Amsterdam Amsterdam Zuidoost is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Amsterdam Zuidoost ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk