€ 250.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 250000,- k.k.

Daniël Defoelaan 206, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Als starter óf als ouders van uw studerende zoon of dochter op zoek naar een fijne woning met twee slaapkamers! Deze bieden wij nu aan!
Gelegen in de Venserpolder, ligt deze ruime en lichte woning van circa 73m² op de tweede verdieping. Het balkon, gesitueerd op het Zuid-Westen is bereikbaar vanuit één van de twee slaapkamers en kijkt uit over de rustige binnenplaats en speeltuin. De erfpacht voor deze woning is afgekocht tot en met april 2034 en de VvE wordt professioneel beheerd door Alliantie VvE diensten.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
Deze woning is gelegen in de Venserpolder in Amsterdam-Zuidoost, nabij de Johan Cruijff Arena, Arene Boulevard, winkelcentrum de Amsterdamse Poort en onder andere ook de Ziggo Dome. In de nabijheid bevinden zich diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen, (basis)scholen en een perfecte verbinding met het openbaar vervoer met de metrohalte aan het einde van de straat. De uitvalswegen met o.a. de Ring A-10 wordt snel bereikt. Er zijn ruime parkeermogelijkheden voor de deur.

Indeling:
Appartement gelegen op de tweede verdieping van een keurig onderhouden trappenhuis. Entree in de centrale hal, met toegang tot alle vertrekken. Ruime woonkamer aan de voorzijde van het appartement. Aan de achterkant van het appartement, de dichte keuken voorzien van eenvoudig keukenblok, twee ruim bemeten slaapkamers en vanuit één van de slaapkamers bereikt u het ruime balkon gelegen op het zuid-westen. Separaat toilet en de badkamer is voorzien van wastafel, inloopdouche en wasmachine aansluiting. Tevens beschikt de woning over een berging gelegen in de onderbouw.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1983;
- Twee ruime slaapkamers;
- Woonoppervlakte circa 73 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 30 april 2034;
- Vaste projectnotaris; Schut van Os notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliantie VvE Diensten;
- Servicekosten van € 94,14 per maand voor het appartement en € 24,94 voor de berging (2020);
- Servicekosten van € 97,39 per maand voor het appartement en € 20,60 voor de berging (2021);

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van donderdag 02 juli 2020 om 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 250.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 20 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1983
Indeling
Oppervlakte 73 m2
Inhoud 238 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Bijlmer Centrum (D,F,H)

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Bijlmer Centrum (D,F,H)? Amsterdam Bijlmer Centrum (D,F,H) is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Bijlmer Centrum (D,F,H) ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk