€ 199.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 199000,- k.k.

Dalsteindreef 410, Amsterdam

Ruim 3-kamerappartement gelegen op de 3e etage in de rustige wijk Venserpolder. Het appartement ligt in een goed onderhouden complex en is voorzien van een ruime en lichte woonkamer aan de voorzijde. De keuken is voorzien van een standaard keukenblok aan de achterzijde. 2 slaapkamers, aan de voorzijde, badkamer met wastafel, douche en wasmachineaansluiting. Separaat toilet met fontein, stookruimte met CV-ketel (Intergas). Vanuit de keuken heeft u toegang tot het balkon. Bij het appartement hoort een grote berging in de onderbouw.

De ligging van het appartement is ideaal, in de nabije omgeving bent u voorzien van alle gemakken. Denk aan scholen, winkels, de Heineken Music Hall, Arenaboulevard en openbaar vervoer (bus en trein), metrostation Venserpolder ligt op loopafstand.

Bijzonderheden:
- woonoppervlak ca. 70 m2
- bouwjaar 1985
- erfpacht is afgekocht tot 30-11-2034
- servicekosten € 94,00 per maand
- het betreft een voormalige huurwoning, niet-zelfbewonings- en ouderdomsclausule van toepassing
- voldoende, gratis parkeergelegenheid
- vaste projectnotaris: Loyens en Loef
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding van 2 jaar
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of instaleer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 199.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 2 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar
Indeling
Oppervlakte 70 m2
Inhoud 200 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Zuidoost

Een huis kopen of huren in Amsterdam Zuidoost. Amsterdam Zuidoost is in opkomst. De Arena boulevard naast de Venserpolder bruist en langs de Gaasperplas vind je rust.

Meer info over deze wijk