€ 300.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 300000,- k.k.

Cornelis Trooststraat 65 -1, Amsterdam

** let op voorrang voor sociale huurders Alliantie **

Gelegen op een toplocatie: nu te koop een heel leuk twee kamer appartement van ca 49m2 midden in de Pijp op de eerste etage met balkon aan de achterzijde en Frans balkon aan de voorzijde met uitzicht over het plein en een lattenberging op zolder.
Dit appartement ligt in de Cornelis Trooststraat, bijna aan het Cornelis troostplein met om de hoek van de Ferdinand Bolstraat in de zeer geliefde buurt ‘De Pijp’ (stadsdeel Zuid). Gelegen vakbij het Sarpathipark, de Albert Cuypmarkt, museumplein met talloze trendy horeca en winkelgelegenheden op loopafstand en gelegen om de hoek met de Noord Zuidlijn.

Indeling:
entree, gemeenschappelijk trappenhuis, 1e etage entree woning, hal met separaat toilet, en badkamer met wastafel en douche. Vanuit de hal ook toegang tot de doorzonwoonkamer met half open keuken aan de achterzijde, aan de voorzijde openslaande deuren naar Frans balkon (uitzicht plein), vanuit de woonkamer openslaande deuren en vanuit de keuken een deur naar het balkon, vanuit de keuken toegang tot de slaapkamer geheel aan de achterzijde gelegen.
Op zolder beschikt het appartement nog over een lattenberging.

BIJZONDERHEDEN
- Woonoppervlakte : 49,5 (NEN meetrapport aanwezig)
- Professioneel beheerde VVE door Alliantie VVE Diensten
- Servicekosten 2019 : ca 114,67 euro per maand voor woning en berging (2020: 118,54)
- Erfpacht afgekocht tot 16 december 2049
- Projectnotaris Brummelhuis
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van maandag 11 november 2019. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 300.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 19 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1911
Indeling
Oppervlakte 49 m2
Inhoud 160 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Oud-Zuid

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Oud-Zuid? Amsterdam Oud-Zuid is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Oud-Zuid ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk