€ 325.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 325000,- k.k.

Cornelis Trooststraat 34 -III, Amsterdam

*** DEZE WONING WORDT EXCLUSIEF AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT 5 APRIL 2018 ***

Nu te koop een licht 2 kamer appartement van ca 46m2 met direct erboven gelegen zolderberging van ca 20m2.

Op een hele leuke locatie in de Pijp, om de hoek van de Ruysdaelkade en de Ferdinand Bolstraat en dichtbij Ceintuurbaan, het Sarphatipark en de Albert Cuyp. Er zijn diverse verbindingen voor openbaar vervoer op loopafstand, en om de hoek vele restaurantjes, cafe's, supermarkt en winkels.

Indeling:
Buitentrap op portiek, entree gezamenlijk trappenhuis, bovenwoningen, op 3e etage entree woning, hal,met links toegang badkamer (douche toilet wastafel), linksachter deur naar keuken (eenvoudig blokje zonder apparatuur) met toegang tot het balkon ca 2,6m2. Vanuit hal rechts toegang tot de woonkamer aan de achterzijde gelegen, en vanuit de woonkamer deur naar slaapkamer aan de voorzijde. De achterzijde is gelegen op het Zuid Westen met vrij uitzicht.
Op de etage erboven (via gemeenschappelijke trap) op de zolder is een ruime berging aan de achterzijde gelegen, van ca 20 m2.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca. 46m2
- Berging op de zolder verdieping (direct erboven gelegen) van ca 20m2
- Professioneel beheerde VvE
- Servicekosten ca. € 120 (2017)
- Erfpachtcanon afgekocht tot 30 november 2056
- Projectnotaris Loyens & Loeff
- Het betreft een voormalige huurwoning, niet-zelfbewonings- en ouderdomsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding van 2 jaar
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of instaleer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 325.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 3 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1925
Indeling
Oppervlakte 46 m2
Inhoud 116 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Zuid

Een appartement kopen of huren in het chique Amsterdam Zuid? Met de pijp, het vondelpark, de PC hoofdstraat en het museumplein misschien wel de bekendste wijk van nederland. Wonen in Amsterdam Zuid is wonen op stand. Vind je Huis via de Alliantie.

Meer info over deze wijk