€ 425.000 k.k.
  • Bellen
€ 425000,- k.k.

Compagniestraat 46, Amsterdam

** DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT 27 SEPTEMBER 2018 **

Dit lichte en ruime 4 kamer appartement ligt op een toplocatie aan de oostkant van het Centrum van Amsterdam. Het heeft een woonoppervlakte van maar liefst 85 m2, is gelegen op de 3e tevens hoogste verdieping en heeft 3 slaapkamers, een balkon met vrij uitzicht in het groen en een berging in de onderbouw

Omgeving:
Leuk en rustig deel van stadsdeel Centrum; het Wittenburgereiland. Alle voorzieningen zijn nabij; de albert heijn om de hoek, winkelcentrum "Brazilië", de Dappermarkt en de Czaar Peterstraat. Leuke cafés en restaurants bevinden zich op loopafstand, o.a. Brouwerij 't IJ, Hanneke's Boom en Stadsstrand Roest. Het Scheepvaartmuseum, Artis, de Stopera en Theater Carré zijn op enkele minuten afstand gelegen. Er zijn goede openbaar vervoer verbindingen en voor de auto zijn er uitstekende verbindingen met de ring A10 via de IJ- en Piet Hein-tunnel.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree op de begane grond. Entree tot de woning op de derde verdieping. Entree, hal met toegang tot alle ruimten. De woonkamer ligt aan de voorzijde en heeft openslaande deuren naar een frans balkon. Aan de achterzijde een ruime keuken (eenvoudig geen apparatuur) met toegang tot het balkon (zuidoost). dan 2 slaapkamers aan de achterzijde een separaat toilet en badkamer in het midden, evenals een bergkast. En nog een ruime slaapkamer aan de voorzijde. De badkamer (eenvoudig) heeft een douche, wastafel en toilet. In de onderbouw vind je de eigen berging van ca. 7m2.

Bijzonderheden:
- Appartement op de hoogste etage met 3 slaapkamers
- Balkon van ca 5m², gelegen op het zuidoosten
- Erfpachtcanon afgekocht tot en met 31 januari 2041
- Projectnotaris Loyens en Loeff
- Servicekosten appartement en berging ca €120 per maand (2018)
- Het betreft een voormalige huurwoning; niet zelfbewoningsclausule en ouderdomsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)


VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig.

Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkse update op www.benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie.

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 425.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 11 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1990
Indeling
Oppervlakte 85 m2
Inhoud 261 m3
Aantal kamers 4

Reageer op woning: Compagniestraat 46 Amsterdam Stadsdeel Centrum

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Centrum

Een huis of appartement kopen of huren in Amsterdam centrum. Amsterdam Centrum leeft 24/7. Koop of huur een appartement op loopafstand van het museumplein, de grachtengordel, de Albert Cuypmarkt, de jordaan, de pijp en het spui.

Meer info over deze wijk