€ 400.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 400000,- k.k.

Compagniestraat 37, Amsterdam

** Let op de voorrangsregeling voor sociale huurders van de Alliantie **

Op zoek naar een praktisch en ruim appartement die je naar eigen smaak mag afwerken? Zoek dan niet verder! Dit appartement van circa 73m2 met twee slaapkamers en heeft veel mogelijkheden. Daarnaast beschikt de woning over twee balkons aan beide kanten, waardoor je de hele dag van de zon kunt genieten!

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving:
Het appartement is gelegen in het centrum vlak bij Artis, circa 15 minuten lopen vanaf CS. Er is een uitstekende verbinding met de ring A10 via de IJ-tunnel en de uitvalswegen richting de Piet Hein-tunnel. Op loopafstand bevinden zich veel leuke restaurants en café´s op het Kadijksplein. Ook de Stopera en theater Carré zijn op fiets-afstand.

Indeling:
De woning is toegankelijk via het gezamenlijke trappenhuis. 2e etage entree, hal met toegang tot een goede slaapkamer aan de voorzijde, dan de master bedroom aan de achterzijde met toegang tot het balkon, separaat toilet met fontein, badkamer met douche, wastafel en wasmachineaansluiting (eenvoudig). Vanuit de gang toegang tot de ruime woonkamer met deur naar het balkon aan de voorzijde, achter toegang tot de half open keuken (eenvoudig) aan de achterzijde, met toegang tot het balkon achter. In de kelder bevindt zich een separate berging.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1985;
- Woonoppervlakte circa 72,5m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 30 juni 2035
- Vaste projectnotaris; Schut van Os Notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door de Alliantie VvE-Diensten ;
- Servicekosten van € 56,41 per maand voor appartement en € 4,10 per maand voor de berging voor 2020;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van woensdag 22 juni 2020 om 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 400.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 30 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1985
Indeling
Oppervlakte 73 m2
Inhoud 230 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Oostelijke Eilanden/Kadijken

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Oostelijke Eilanden/Kadijken? Amsterdam Oostelijke Eilanden/Kadijken is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Oostelijke Eilanden/Kadijken ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk