€ 400.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 400000,- k.k.

Churchilllaan 100, Amsterdam

** let op voorrang voor sociale huurders Alliantie **

Ruim en lichte drie kamer benedenwoning van ca 66 m2 met ruime tuin (10 meter diep) op een mooie locatie aan de brede Churchilllaan, in de gezellige Rivierenbuurt, om de hoek van de Maasstraat en Amstelkade.

Het appartement is gelegen op een uitstekende locatie in de Rivierenbuurt, vlak achter de Pijp. Diverse winkels, (super)markten, stomerijen, wijnzaken, heerlijke bakkerszaakjes en koffiecorners zijn te vinden op loopafstand. Deze vind je allemaal in de Maasstraat, Rijnstraat, Van Woustraat en voor leuke restaurantjes en cafés is, naast de Rivierenbuurt zelf, ligt de gezellige Pijp (van der Helstplein Cornelis Troostplein oa) om de hoek, via een loop/fietsbrug aan de overzijde van het water. Het Martin Luther King park, Sarphatipark liggen op loopafstand en op enkele minuten fietsen vind je het Amstel Station maar ook Station RAI is dichtbij en er zijn verschillende tramlijnen in de buurt als ook de noordzuidlijn halte van de Ceintuurbaan. De Ring A10 en A2 zijn met de auto binnen enkele minuten bereikbaar.

Indeling:
Eigen entree op de begane grond, gang van waaruit alle ruimten te bereiken zijn. Direct rechts een slaapkamer aan de voorzijde, links toegang tot de woonkamer aan de voorzijde, voormalige en suite (in te delen als woonkamer en ruime slaapkamer, 2 toegangsdeuren vanuit de gang) met aan de achterzijde een deur naar de tuin, vanuit de woonkamer toegang tot een 2e slaapkamer aan de achterzijde. Vanuit de hal rechts toegang tot de badkamer (douche en wastafel) en tot een separaat toilet, aan de achterzijde recht een L vormige keuken (eenvoudig geen apparatuur). In de tuin is een tuinhuis.

BIJZONDERHEDEN
- Appartement met tuin op uitstekende locatie
- Woonoppervlakte ca 65,6 m2 (NEN meetrapport aanwezig)
- Eigen entree
- Professioneel beheerde VVE door Alliantie VVE Diensten
- Servicekosten 2020 : ca 105,87 per maand voor woning
- Erfpacht afgekocht tot en met 31 december 2053
- Projectnotaris Brummelhuis
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende 2 jaar)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor
- Levering per direct

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 30 december 2019. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 400.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1923
Indeling
Oppervlakte 66 m2
Inhoud 206 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Zuideramstel

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Zuideramstel? Amsterdam Zuideramstel is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Zuideramstel ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk