€ 350.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 350000,- k.k.

Celebesstraat 62 -C, Amsterdam

** Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

3-kamerappartement gelegen op de 2e etage in de Indische buurt in stadsdeel Oost. Om de hoek van de geheel vernieuwde Javastraat en het Javaplein, met vele winkels, restaurantjes en cafés. Verder gelegen nabij de Dappermarkt, het Oosterpark, het Oostelijk havengebied, Artis, en nabij openbaar vervoer (o.a. station Muiderpoort) en uitvalswegen en het centrum van Amsterdam ligt op fietsafstand.

INDELING
Gemeenschappelijke toegangsdeur, hal met trapopgang naar etages, op de 2e etage toegang tot de woning. Hal met toegang alle vertrekken. Separaat toilet met fontein. Badkamer v.v. douche en wastafel. Twee ruime slaapkamers gelegen aan de achterzijde van het appartement. Woonkamer met toegang tot de dichte keuken. De keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok. Tevens heeft de keuken toegang tot het balkon dat gelegen is op het westen.
In de onderbouw bevindt zich een ruime berging van ca. 5m²

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca. 76m²;
- Erfpacht is afgekocht tot 01-05-2051
- Bouwjaar ca. 1985;
- Servicekosten bedragen per maand € 106,94;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt;
- Berging van ca. 5m² gelegen in de onderbouw.

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Er wordt een antispeculatiebeding opgenomen van 2 jaar;
- Het betreft een voormalige huurwoning van Stichting de Alliantie;
- Niet bewoning clausule en ouderdomsclausule van toepassing;
- Vaste project notaris Brummelhuis;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.
Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!
In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 350.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 4 maand(en)
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1985
Indeling
Oppervlakte 76 m2
Inhoud 220 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Zeeburg

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Zeeburg? Amsterdam Zeeburg is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Zeeburg ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk