€ 450.000 k.k.
  • Bellen
€ 450000,- k.k.

Ceintuurbaan 396 Q, Amsterdam

** DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT 08 NOVEMBER 2018 **

Gelegen nabij het Sarphatipark, in het gewilde stadsdeel de Pijp bieden wij aan deze driekamer woning van circa 78 m2 met balkon op het zuiden aan de achterzijde. De woning is gelegen op de derde verdieping van een kleinschalig complex, gebouwd in 1996.

Indeling
Afgesloten algemene entree op de begane grond met trappenhuis en lift. Op de derde verdieping heeft u toegang tot het appartement, de hal geeft u de toegang tot alle vertrekken in de woning. Aan de voorzijde treft u de woonkamer met grote & lage ramen, uitkijkend op de Ceintuurbaan en doorkijken op de Van Woustraat. Tevens vindt u aan de voorzijde de keuken met eenvoudig keukenblok. In de hal heeft u een technische ruimte, kleine bergkast met wasmachine aansluiting, CV ketel uit 2012 en mechanische ventilatiebox, badkamer voorzien van netjes tegelwerk en sanitair, waaronder een bad, wastafel en aparte douche, daarnaast vindt u nog een separaat toilet. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich twee ruime slaapkamers, vanuit een van deze slaapkamer heeft u ook toegang tot het balkon, gelegen op het zuiden. Tevens vindt u op de begane grond nog een ruime berging, welke u ook vanuit de Sint Willibrordusstraat kunt bereiken.

Locatie
Het appartement is gelegen in stadsdeel Oud-Zuid in het rustige gedeelte van de bruisende en gezellige wijk 'De Pijp'. In de omgeving zijn tal van voorzieningen aanwezig, zo zijn op loopafstand diverse gezellige horeca gelegenheden te vinden, de Albert Cuypmarkt en de Ferdinand Bolstraat voor de dagelijkse boodschappen en het Sarphatipark.
Het appartement is goed bereikbaar middels zowel eigen vervoer als het openbaar vervoer. Diverse tramlijnen doorkruisen de Pijp. Tevens bent u binnen enkele fietsminuten in het Centrum van Amsterdam.

Bijzonderheden:
- Gelegen op de derde verdieping;
- Kleinschalig complex uit 1996 met lift;
- Woonoppervlakte 78 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 31 oktober 2050;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt; beheerder De Alliantie VVE Diensten;
- Servicekosten van € 171,54 per maand voor appartement en voor de berging (2018)
- Servicekosten van € 174,55 per maand voor appartement en voor de berging (Begroting 2019)

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid);
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding;
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Vaste project notaris Brummelhuis in Amsterdam;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkse update op www.benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie.

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 450.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1996
Indeling
Oppervlakte 78 m2
Inhoud 242 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Ceintuurbaan 396 Q Amsterdam Stadsdeel Zuid

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Zuid

Een appartement kopen of huren in het chique Amsterdam Zuid? Met de pijp, het vondelpark, de PC hoofdstraat en het museumplein misschien wel de bekendste wijk van nederland. Wonen in Amsterdam Zuid is wonen op stand. Vind je Huis via de Alliantie.

Meer info over deze wijk