€ 365.000 k.k.
  • Bellen
€ 365000,- k.k.

Buiten Kadijken 41, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Op een van de mooiste stukjes van Amsterdam centrum bieden wij deze fijne twee kamer woning aan, gelegen op de hoogste verdieping van het gebouw en uitkijkend over het water!

Omgeving:
Het appartement is gelegen aan een mooie locatie in een sfeervolle buurt. Deze locatie is in korte tijd uitgegroeid tot één van de meest geliefde buurten van Amsterdam; de Oostelijke Eilanden en Kadijken. Zodra u de deur uitloopt vindt u alle voorzieningen en winkels voor uw dagelijkse en niet-dagelijkse boodschappen. Het Oosterpark en Wertheimpark liggen op loopafstand, evenals de groene Plantage buurt en er zijn nabij meerdere sportscholen te vinden. Op loopafstand treft u het Scheepvaartsmuseum, Tropenmuseum, stadsstrand Roest, Artis, Hortus Botanicus, Theater Carré en Waterlooplein, evenals tal van leuke restaurants en hotspots zoals de Plantage, café Bloem, café Louie Louie, Filmtheater Kriterion en de Biertuin. Binnen enkele fietsminuten staat u in hartje Centrum, maar ook met tram bent u snel verplaatst, lijn 9, 10 en 14 liggen om de hoek. In de omgeving zijn voldoende parkeermogelijkheden en parkeren kan middels een parkeervergunning.

Indeling:
Bij binnenkomst in de woning, stap je binnen in de ruime hal met praktische berging. De slaapkamer aan de achterzijde kijkt uit over de rustige binnentuin met speeltuintje. Aan de voorzijde / straatzijde tref je de dichte keuken met eenvoudig keukenblok en ook de woonkamer, met aangrenzend het fijne balkon gelegen op het zuidoosten tref je aan de straatzijde. Verder heeft de woning een separaat toilet, badkamer voorzien van douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Beneden vindt je nog een ruime berging.

Bijzonderheden:
- Fijne twee kamer woning met uitzicht over het water;
- Gelegen op de vierde, tevens hoogste verdieping;
- Woonoppervlakte 67 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 15 juli 2039;
- Vaste projectnotaris Loyens & Loeff in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliantie VVE Diensten;
- Servicekosten van € 73,91 per maand voor appartement en voor de berging (2019);
- Servicekosten van € 75,69 per maand voor appartement en voor de berging (2020);

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.
Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!
In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 365.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 23 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1988
Indeling
Oppervlakte 67 m2
Inhoud 212 m3
Aantal kamers 0

Reageer op woning: Buiten Kadijken 41 Amsterdam Binnenstad

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Binnenstad

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Binnenstad? Amsterdam Binnenstad is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Binnenstad ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk