€ 280.000 k.k.
  • Bellen
€ 280000,- k.k.

Buiksloterweg 195, Amsterdam

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT
18 NOVEMBER 2017.

Aan de rand van Amsterdam- Noord bevindt zich deze speels ingedeelde en ruime drie-kamer woning op de begane grond van een goed onderhouden complex. De woning is lekker rustig gelegen en is nabij vele voorzieningen. Het appartement heeft een oppervlakte van circa 80 m² en beschikt over een ruime en lichten woonkamer met een open keuken (casco), twee goed bemeten slaapkamers, een separaat toilet en een badkamer. Daarnaast is er een ruim terras van circa 19 m² op het zonnige zuiden en is er de beschikking over een individuele berging in het souterrain. De canon voor de erfpacht is nog vooruitbetaald tot en met medio 2045 en het beheer van de vereniging van eigenaars wordt actief en professioneel uitgevoerd.

Omgeving;
Gelegen op een steenworp afstand van de 'IJ-tunnel", het IJ, de Van der Pekmarkt en dichtbij veel groen bevindt zich dit goed onderhouden appartementencomplex. Direct om de hoek is er het nieuw gerealiseerde winkelcentrum Mosveld met veel winkels voor de dagelijkse boodschappen. Op loopafstand bevindt zich straks de metrohalte van de Noord-Zuidlijn, zodat men binnen mum van tijd op Amsterdam CS is. De uitvalswegen met o.a. de Ring A-10 worden vanuit hier snel bereikt.

Indeling;
Begane grond:
Entree; hal; meterkast; slaapkamer 1; separaat toilet met fontein; badkamer met wastafel en douche; tweede slaapkamer; ruime en lichte woonkamer met een open (casco) keuken en directe toegang tot het terras, welke op het zuiden is gelegen.
Souterrain:
Bergingen.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1994
- Woonoppervlakte circa 80 m²
- Ruim terras van circa 19 m² op het zuiden
- Berging in het souterrain
- Erfpachtcanon is afgekocht t/m 16-04-2045
- Energielabel B
- Verwarmd middels Intergas HR cv-ketel uit 2011
- Actieve vereniging van eigenaars, welke professioneel wordt beheerd
- Maandelijkse bijdrage aan de VvE van ca. € 126,-
- Projectnotaris Lubbers & Dijk
- Oplevering in overleg
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding van 2 jaar
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkse update op www.benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie.

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Overdracht
Vraagprijs € 280.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 20 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1994
Indeling
Oppervlakte 80 m2
Inhoud 200 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Buiksloterweg 195 Amsterdam Stadsdeel Noord

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Noord

Een huis of appartement kopen of huren in Amsterdam Noord? Amsterdam Noord is hip and happening. Buiksloterham, de NDSM werf, de pekbuurt, het eye museum, de Molenbuurt en Overhoeks maken de wijk. Bovendien sta je met het pondje direct op Amsterdam CS.

Meer info over deze wijk