€ 275.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 275000,- k.k.

Buiksloterweg 185, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Als starter op zoek naar een studio van circa 55 m² op een rustige locatie aan de Buiksloterweg met vrij uitzicht en een ruim balkon met gelegen op het zuid-oosten!

Gelegen aan de rand van Amsterdam-Noord bevindt zich deze ruime studio met een speelse indeling op de vierde en tevens hoogste verdieping van een netjes onderhouden complex. Het appartement van circa 55 m² beschikt door de hoekligging over een zeer ruime en lichte woonkamer met open keuken (casco) en een zonovergoten balkon van circa 16 m². De canon voor de erfpacht is vooruitbetaald tot en met 15 april 2045. De vereniging van Eigenaren wordt professioneel beheert door Alliantie VVE diensten.

Ondanks de huidige omstandigheden bent u van harte welkom voor een bezichtiging, waarbij we wel de volgende maatregelen strikt in acht nemen:
- bezichtigingen deden wij op voorhand al en nu nog steeds op afspraak en tijdstip;
- wij reserveren voor u 15 minuten per bezichtiging, dus gelieve echt op tijd te komen;
- u bent van harte welkom met maximaal 2 mensen inclusief kinderen en/of aankoopmakelaar;
- als er toch nog kijkers binnen zijn, vragen wij u vriendelijk even buiten te wachten;
- wij schudden geen handen;
- wij houden minimaal 1,5 m. afstand tijdens de bezichtiging, gelieve u daar ook aan te houden voor ieders gezondheid;
- heeft u een loopneus, hoest u of voelt u zich verkouden of koortsig? Dan verzoeken wij u in deze tijd echt thuis te blijven.

Omgeving;
De Buiksloterweg is gelegen op een fijne locatie in Amsterdam Noord met om de hoek gelegen de Van der Pekmarkt, winkelcentrum Mosveld en op loopafstand van diverse restaurants met om het hoekje het binnenkort te openen restaurant BUNK. Dus eigenlijk alles in de buurt! Wil je toch lekker de stad in, dan zijn de openbaar vervoervoorzieningen zeer goed te noemen. Op slechts 3 minuten lopen ben je bij de Noord-Zuidlijn die je in minder dan 5 minuten naar het Centraal Station brengt, maar ook de uitvalswegen waaronder de Ring A-10 worden vanuit de woning snel bereikt.

Indeling:
Entree op de vierde verdieping op een galerij met drie woningen. Entree met meterkast en CV-ruimte, CV installatie uit 2011. Om de hoek de keuken, nog niet voorzien van keukenblok en tevens een ruime woon / slaapkamer waar de speelse hoekligging veel licht binnenkomt. Een aparte hal richting separaat toilet, badkamer voorzien van wastafel, douche, wasmachineaansluiting en raampartij aan de galerijkant. In de woonkamer nog een provisiekast en ook in de berging een separate berging in de onderbouw.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1994;
- Ruime nog in te delen studio;
- Woonoppervlakte circa 55 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 15 april 2045;
- Vaste projectnotaris; Schut van Os notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliantie VvE Diensten;
- Servicekosten van € 92,44 per maand voor appartement en de berging (2020);

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van woensdag 01 juli 2020 om 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 275.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 20 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1994
Indeling
Oppervlakte 55 m2
Inhoud 165 m3
Aantal kamers 1

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Volewijck

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Volewijck? Amsterdam Volewijck is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Volewijck ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk