€ 385.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 385000,- k.k.

Boulevardpad 3, Amsterdam

** DEZE WONING WORDT EXCLUSIEF AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT 11 APRIL 2018 **

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is drie weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of instaleer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.


BOULEVARDPAD 3 MET TUIN

In een kleinschalig appartementen complex in het Centrum, nabij het Scheepvaartmuseum en Waterlooplein, bieden wij dit riante 4 kamer appartement aan.
De woning is gelegen op de begane grond en meet circa 87m2. De heerlijke tuin op het Noord Oosten en balkon op het westen is maken de woning tot een unieke kans voor u als huurder van de Alliantie.

Indeling; Entree, hal, separaat toilet, ruime L vormige woonkamer met balkon, keuken met toegang tot de tuin, twee slaapkamer aan de voorzijde, 1 slaapkamers aan de achterzijde, badkamer met douche, wastafel en wasmachine aansluiting..
De woning is in 1990 gebouwd en beschikt over een CV combi ketel, dubbel glas, energie label C en heeft een berging in de onderbouw.

Bijzonderheden:

-4 kamers
-begane grond verdieping
-ca 87 m2
-afgekochte erfpacht tot 2035
-projectnotaris voor de koop en leveringsakte
-service kosten circa € 108 per maand

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Overdracht
Vraagprijs € 385.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 3 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1990
Indeling
Oppervlakte 87 m2
Inhoud 243 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Centrum

Een huis of appartement kopen of huren in Amsterdam centrum. Amsterdam Centrum leeft 24/7. Koop of huur een appartement op loopafstand van het museumplein, de grachtengordel, de Albert Cuypmarkt, de jordaan, de pijp en het spui.

Meer info over deze wijk