€ 345.000 k.k.
  • Bellen
€ 345000,- k.k.

Borgerstraat 113, Amsterdam

*** DEZE WONING WORDT EXCLUSIEF AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT 3 mei 2018 ***

Op een toplocatie midden in Amsterdam Oud West hebben wij dit 3 kamer appartement met balkon Zuid aan de Burgerstraat te koop. Gelegen in rustige straat om de hoek van de Kinkerstraat, Jacob van Lennepstraat en -kade, en nabij J.P. Heijestraat. Voorzien van 3 slaapkamers, een woonkeuken en een balkon.

Gelegen op de 1e etage met balkon met uitzicht op een rustige en groene binnentuin. Gelegen midden in het hippe Oud-West om de hoek van de J.P. Heijestraat en Kinkerstraat met vele winkels, restaurantjes, koffie barretjes, cafe's en supermarkt. Daarnaast ook om de hoek van de Ten Katemarkt en De Hallen, met vele winkels en voorzieningen, en tevens vlakbij het Vondelpark. Voorzieningen voor openbaar vervoer op loopafstand (via Kinkerstraat of Overtoom). Ring A10 via Surinameplein snel bereikbaar. Op 5 minuten fietsafstand (via Overtoom of Kinkerstraat) van Amsterdam Centrum.

Indeling;
Gemeenschappelijke entree, trap, entree van de woning op de 1e etage, gang met toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer met douche en wastafel, een separaat toilet met fontein. Aan de achterzijde de woonkamer met toegang tot het balkon en de half open keuken. De woning beschikt over een separate berging gelegen in de onderbouw ca 4m2

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1985
- Appartement met 3 slaapkamers
- Servicekosten ca. € 101 per maand (2018)
- Projectnotaris Loyens en Loeff
- Erfpachtcanon afgekocht tot 30-11-2035
- Het betreft een voormalige huurwoning, niet-zelfbewoningsclausule en ouderdomsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met antispeculatie-beding van 2 jaar
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of instaleer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 345.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 11 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1989
Indeling
Oppervlakte 72 m2
Inhoud 171 m3
Aantal kamers 4

Reageer op woning: Borgerstraat 113 Amsterdam Stadsdeel West

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel West

Een huis of appartement kopen of huren in Amsterdam West? De Hallen, de Overtoom, het Westerpark, Bos en Lommer en de Kinkerbuurt maken van Amsterdam West een fantastische plek. De Houthavens zijn het nieuwste stukje Amsterdam West.

Meer info over deze wijk