€ 315.000 k.k.
  • Bellen
€ 315000,- k.k.

Boeroestraat 77, Amsterdam

** DEZE WONING WORDT EXCLUSIEF AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT 2 maart 2018 **

In de Indische Buurt bieden wij dit heerlijke 3-kamer appartement met balkon aan.

De woning is gelegen in de populaire Indische buurt met een grote diversiteit aan winkels, de bekende Dappermarkt, Javastraat en Javaplein op loopafstand. In de nabijheid vindt u diverse openbaar vervoer voorzieningen.

De indeling is als volgt:
entree, hal, woonkamer aan de voorzijde, semi open keuken v.v.keukenblok, 2 slaapkamers, badkamer v.v. douche, wastafel en aansluiting voor de wasmachine, separaat toilet, berging. Het balkon (oost) is toegankelijk vanuit zowel de keuken en de slaapkamer.
Daarnaast is er een berging gelegen in de onderbouw.

Bijzonderheden:
- 2 slaapkamers
- woonoppervlakte ca. 71 m2
- balkon op oosten
- professionele VvE
- servicekosten ca. € 91,29 per maand
- projectnotaris Brummelhuis
- erfpachtcanon is afgekocht tot medio oktober 2034
- berging in de onderbouw
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding van 2 jaar
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of instaleer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 315.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 11 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1983
Indeling
Oppervlakte 71 m2
Inhoud 182 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Boeroestraat 77 Amsterdam Stadsdeel Oost

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Oost

Een huis of appartement kopen of huren in Amsterdam Oost. Amsterdam Oost is een levendige stadswijk binnen de ring van Amsterdam. Langs de Amstel koop je een huis nabij het Oosterpark, Park Frankendael, de indische buurt, Artis, de Dapperbuurt of het Tropenmuseum.

Meer info over deze wijk