€ 365.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 365000,- k.k.

Boeroestraat 70, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Nu in de verkoop: een fijne en lichte drie kamer woning, met potentie tot een derde slaapkamer, gelegen op de eerste verdieping in de gewilde Indische Buurt.

Het appartement is gelegen in Amsterdam Oost, zeer dichtbij het zojuist vernieuwde Makassarplein met leuke speelgelegenheid voor de kinderen en tevens vlakbij de Javastraat en het Javaplein, met vele winkels, restaurantjes, cafés, de bibliotheek en de sportschool. Verder gelegen nabij de Dappermarkt, het Oosterpark, het Oostelijk havengebied, Artis, maar ook voor recreatie kun je terecht in het nabijgelegen Flevopark. Het appartement is met de auto zeer goed te bereiken en ook per openbaar vervoer is het appartement uitstekend bereikbaar.

Via het gemeenschappelijk trappenhuis bereik je op de eerste verdieping de woning; entree in de hal met toegang tot de badkamer, voorzien van douche, wastafel en de wasmachine aansluiting, tevens een separaat toilet naast de badkamer. Aan de achterzijde van de woning tref je twee ruime slaapkamers en de dichte keuken, de keuken dient geplaatst te worden door de koper zelf, de aansluitingen zijn wel aanwezig. Door het verplaatsen van de keuken naar de woonkamer heb je de mogelijkheid een derde slaapkamer te realiseren. Vanuit de keuken heb je ook de toegang tot het balkon, gelegen op het noordwesten. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de woonkamer met grote ramen, uitkijkend over de Boeroestraat. Tevens beschikt de woning over een inpandige berging en een berging van 4m2 in de onderbouw.

Bijzonderheden:
- Grote raampartijen in de slaapkamers en woonkamer;
- Twee ruime slaapkamers;
- Keuken wat mogelijk ingericht kan worden tot extra slaapkamer;
- Woonoppervlakte 78 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 16 maart 2051;
- Vaste projectnotaris Notariskantoor Brummelhuis in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door HNVB;
- Servicekosten van € 83,98 per maand voor appartement en voor de berging voor 2020;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.
Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Voor deze woning sluit de inschrijving maandag 28 oktober 2019 om 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!
In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 365.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1990
Indeling
Oppervlakte 78 m2
Inhoud 242 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Zeeburg

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Zeeburg? Amsterdam Zeeburg is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Zeeburg ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk