€ 265.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 265000,- k.k.

Balistraat 81 D, Amsterdam

*** DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT 27 januari 2017 ***

Heerlijk appartement met balkon, 2 kamers en een balkon op het op het oosten om de hoek van de Javastraat!

Indeling;
Entree via gezamenlijk trappenhuis en galerij, hal, woonkamer, balkon gelegen op het oosten, half open keuken v.v. eenvoudig keukenblok en aansluiting voor de wasmachine, badkamer v.v. douche en wastafel, separaat toilet, berging. Berging gelegen in de onderbouw.

Ligging;
De ligging op de hoek van de Javastraat en de Sumatrastraat. Het levendige en de gezelligheid is voorzien van super leuke winkeltjes om de hoek, parken en het centrum op fietsafstand, terwijl de uitvalswegen en het openbaar vervoer binnen enkele minuten te bereiken zijn.

Bijzonderheden:
- 2 kamers
- balkon op oosten
- projectnotaris Brummelhuis
- professionele VvE
- servicekosten circa € 99,14,- per maand
- erfpachtcanon afgekocht t/m 15-09-2038
- berging in de onderbouw

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of instaleer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 265.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 3 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1985
Indeling
Oppervlakte 51 m2
Inhoud 132 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Oost

Een huis of appartement kopen of huren in Amsterdam Oost. Amsterdam Oost is een levendige stadswijk binnen de ring van Amsterdam. Langs de Amstel koop je een huis nabij het Oosterpark, Park Frankendael, de indische buurt, Artis, de Dapperbuurt of het Tropenmuseum.

Meer info over deze wijk