€ 385.000 k.k.
  • Bellen
€ 385000,- k.k.

Baarsstraat 39 3, Amsterdam

** DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT 1 OKTOBER 2018 **

Let op : Kluswoning! Hier valt iets goeds van te maken, een dubbel bovenhuis, thans zijnde appartement op 3e etage met woonkamer en keuken (nog te plaatsen), met daarboven (thans alleen via gemeenschappelijke trappenhuis te bereiken) gehele zolderverdieping met 3 slaapkamers en een badkamer, zijnde berging.

De woning bevindt zich in een rustige straat in de populaire Schinkelbuurt met in de nabijheid vele woinkels,,cafés en restaurants aan o.a. de Zeilstraat, de Amstelveenseweg, de Schinkelkade en het Hoofddorpplein. Net achter Oud Zuid gelegen met het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en Het Koninklijk Concertgebouw op fietsafstond. Het Vondelpark is om de hoek, evenals basis en voortgezet onderwijs. De taxistandplaats en vele tram- en busverbindingen, waaronder de Schiphollijn, bevinden zich op enkele minuten loopafstand van de woning. Met de auto bent u binnen een paar minuten de stad uit via de vier verschillende toegangswegen naar de Ringweg A-10.

Indeling:
Via het gezamenlijke trappenhuis bereik je de woning op de derde verdieping. Entree, hal. links voormalige doucheruimte (alleen douchevloer nog aanwezig), daarnaast de voormalige ruimte voor het toilet (niet meer aanwezig). Dan rechtdoor toegang tot de ruime keuken aan de achterzijde (geen keuken aanwezig, wel nog de oude tegels) en rechts toegang tot de doorzonwoonkamer met toegang tot het balkon aan de achterzijde. Aan de voorzijde vrij uitzicht.
Via het gemeenschappelijk trappenhuis kom je naar de zolderverdieping, daar kom je direct in de 1e slaapkamer aan de voorzijde, dan is er een overloop waaraan de badkamer een de 2 slaapkamers aan de achterzijde zijn gelegen. In de badkamer is een douche, wastafel en toilet.

NB er is op dit moment geen CV ketel meer aanwezig (oude is verwijderd).

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 50 m2, berging 48.m2 (volgens NVM meetinstructie)
- Erfpachtcanon afgekocht tot en met 31-10-2061
- VvE, professioneel beheerd Alliantie VVE diensten
- Maandelijkse bijdrage VvE : € 113 (woning) en € 74 (berging) ca 187 totaal
- Vaste project notaris Loyens & Loeff in Amsterdam
- Voormalige huurwoning, niet-zelfbewonings- en ouderdomsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of instaleer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 385.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1915
Indeling
Oppervlakte 50 m2
Inhoud 333 m3
Aantal kamers 4

Reageer op woning: Baarsstraat 39 3 Amsterdam Stadsdeel Zuid

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Zuid

Een appartement kopen of huren in het chique Amsterdam Zuid? Met de pijp, het vondelpark, de PC hoofdstraat en het museumplein misschien wel de bekendste wijk van nederland. Wonen in Amsterdam Zuid is wonen op stand. Vind je Huis via de Alliantie.

Meer info over deze wijk