€ 525.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 525000,- k.k.

Amsteldijk 162 -1, Amsterdam

*** DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT EN MET 26 FEBRUARI 2019 *** Het is mogelijk meteen al te komen kijken, ook voor niet-huurders van Alliantie.

Nu te koop aan de Amstel met uitzicht op het water en de Omval, een riant 5 kamer appartement van ca 113m2 met hoge plafonds, eigen entree op de begane grond en terras (ca 17m2) aan de achterzijde van de woning.

Gelegen middenin de Rivierenbuurt in Amsterdam Zuid aan en met uitzicht op de Amstel, nabij de Rijnstraat met vele winkels, supermarkten en horeca, ook vlakbij de Weesperzijde en de Pijp met diversewinkels, restaurants en cafe's. Ook in de omliggende straten supermarkten, bouwmarkten en restaurants aanwezig. Vlakbij Ring A10 via Utrechtsebrug en het centrum is op fietsafstand via de Van Woustraat. Gelegen vlakbij station Amsterdam Amstel.

Indeling:
Eigen voordeur op de begane grond! Entree, hal met meterkast, trap naar 1e etage, gang, toegang tot slaapkamer voorzien van inbouwkast aan achterzijde met deur naar terras, vanuit deze gang ook een deur naar de riante woonkamer met hoge plafonds, en met voormalige loggia, met uitzicht op de Amstel. Vanuit woonkamer toegang tot half open keuken (geen keukenblok aanwezig) met CV ketel, aan de achterzijde voorzien van deur naar het terras, vanuit woonkamer naar rechtervoorzijde een gang naar een ruime zijkamer, en aan achterzijde toegang tot een hal van waaruit nog 2 slaapkamers aan de achterzijde (ook met toegang naar terras) en de badkamer (voorzien van douche en wastafel) en het toilet (separaat, eenvoudig staand) te bereiken zijn. Het terras kijkt uit naar achterzijde van het geheel vernieuwde Rivierstaete.

BIJZONDERHEDEN
- Uitstekende lokatie aan de Amstel!
- Eigen entree
- Professioneel beheerde VVE door Alliantie VVE Diensten
- Servicekosten 2019 : ca 178,04 per maand voor woning
- Erfpacht afgekocht tot 15-01-2064
- Projectnotaris Loyens en Loeff
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 525.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 4 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1929
Indeling
Oppervlakte 113 m2
Inhoud 418 m3
Aantal kamers 5

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Zuid

Een appartement kopen of huren in het chique Amsterdam Zuid? Met de pijp, het vondelpark, de PC hoofdstraat en het museumplein misschien wel de bekendste wijk van nederland. Wonen in Amsterdam Zuid is wonen op stand. Vind je Huis via de Alliantie.

Meer info over deze wijk