€ 350.000 k.k.
  • Bellen
€ 350000,- k.k.

Albert Cuypstraat 242 -III, Amsterdam

*** DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT 30 JANUARI 2018 ***

Nu te koop een lichte en ruim appartement (ca 50m2 op de 3e etage en ca 27m2 zolderberging erboven op de 4e etage) middenin de bruisende Pijp, op de levendige Albert Cuypstraat met de dagelijkse markt, om de hoek van de Eerste Sweelinckstraat, in de buurt vele winkels, restaurants, cafe's, de markt, en op loopafstand van het Sarphatipark, en het Rembrandtplein op 5 minuten fietsafstand.

Indeling:
Entree, L vormige woonkamer met open keuken (eenvoudig) aan de achterzijde met 2x openslaande deur naar het balkon (Oost), kleine hal met CV ketel en wasmachine aansluiting, deur naar badkamer (vernieuwd) met wastafel douche en toilet. De woonkamer is aan de voorzijde over de gehele breedte gelegen (Westzijde).
4e etage: ruime zolderberging (nog te isoleren, en er is nog geen trap binnendoor aanwezig) gelegen over gehele breedte aan de voorzijde, en is voorzien van een raam van de dakkapel en 1 dakraam.


Bijzonderheden:
* Erfpacht (canon) is afgekocht t/m 31-10-2056
* Servicekosten € 145,- per maand (2018)
* Appartementsindex 4 betreft woning op 3e etage en 2 zolderbergingen op 4e etage (thans 1 grote berging)
* Het betreft een voormalige huurwoning.
* Verkoper verkoopt met antispeculatie-beding van 2 jaar
* Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid)
* Projectnotaris: Loyens en Loeff

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of instaleer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 350.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar
Indeling
Oppervlakte 50 m2
Inhoud 121 m3
Aantal kamers 1

Reageer op woning: Albert Cuypstraat 242 -III Amsterdam Stadsdeel Zuid

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Zuid

Een appartement kopen of huren in het chique Amsterdam Zuid? Met de pijp, het vondelpark, de PC hoofdstraat en het museumplein misschien wel de bekendste wijk van nederland. Wonen in Amsterdam Zuid is wonen op stand. Vind je Huis via de Alliantie.

Meer info over deze wijk