€ 250.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 250000,- k.k.

Akersingel 67, Amsterdam

** DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT 7 SEPTEMBER 2018 **

Nu te koop een ruim 3 kamer (mogelijk 4 kamer) appartement gelegen op de 2e etage in het rustige en groene De Aker. De woning is gelegen in een netjes en goed onderhouden appartementencomplex met lift, vlakbij het winkelcentrum Dukaat en naast de tramhalte van lijn 1.

Het complex is eind jaren '90 gebouwd en is voorzien van stadsverwarming, dubbel glas, goede ventilatiemogelijkheden en een lift.

Indeling:
Entree gebouw, lift naar 2e etage, galerij aan rustige binnentuin, entree woning, gang, links ruime berging met wasmachine aansluiting en stadsverwarming, toliet met fontein, badkamer met ligbad, douche en wastafel, rechts een slaapkamer, toegang tot woonkamer met half open woonkeuken (aldaar zou achter de keuken nog een 3e slaapkamer gerealiseerd kunnen worden), woonkamer en slaapkamer aan voorzijde toegang tot loggia aan de voorzijde. Vanuit de keuken balkon aan de zijde toegankelijk met een schuifdeur.In de onderbouw is nog een berging.

Bijzonderheden:
- Projectnotaris: Brummelhuis te Amsterdam
- Ca 88,9m2 NEN meting
- Balkon zuidoost en loggia zuid (overige inpandige ruimte 3,3m2)
- Servicekosten circa € 185 per maand
- Erfpacht afgekocht tot 11 november 2048
- Gratis parkeren
- Professioneel beheerde VVE

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor zelfbewoning (of eerstegraads familielid);
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding;
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Vaste project notaris Brummelhuis in Amsterdam;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of instaleer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 250.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1997
Indeling
Oppervlakte 88 m2
Inhoud 285 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Nieuw-West

Amsterdam Nieuw West, met de Sloterplas en het Amsterdamse bos om de hoek, is in opkomst. De buurten Slotervaart, Sloterdijk, Slotermeer en Osdorp worden volledig opgeknapt. En je bent zo in de binnenstad met je fiets. Koop of huur daarom je huis of appartement in Amsterdam Nieuw West.

Meer info over deze wijk