€ 280.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 280000,- k.k.

Akersingel 148, Amsterdam

** Let op de voorrangsregeling voor sociale huurders van de Alliantie **

Nu te koop een ruim 3 kamer (mogelijk 4 kamer) appartement gelegen op de 3e tevens hoogste etage in het rustige en groene De Aker. De woning is gelegen in een netjes en goed onderhouden appartementencomplex met lift, vlakbij het winkelcentrum Dukaat en naast de tramhalte van lijn 1.

Het complex is eind jaren '90 gebouwd en is voorzien van stadsverwarming, dubbel glas, goede ventilatiemogelijkheden en een lift.

Indeling:
Entree gebouw, lift naar 3e etage, galerij aan rustige binnentuin, entree woning, gang, rechts ruime berging met wasmachine aansluiting en stadsverwarming, toilet met fontein, badkamer met ligbad, douche en wastafel, links 2 goede slaapkamers, toegang tot woonkamer met half open woonkeuken woonkamer met half open zijkamer, van oorsprong de masterbedroom (door muur dicht te maken is dit eenvoudig weer tot slaapkamer te maken), bij de keuken toegang tot het balkon (Oost) en vanuit de woonkamer toegang tot de loggia aan de voorzijde (Zuidwest).

BIJZONDERHEDEN
- Woonoppervlakte 86,6 NEN apport aanwezig
- Professioneel beheerde VVE door Alliantie VVE Diensten
- Servicekosten 2019 : ca 182,74 per maand (per 2020 €195,06)
- Erfpacht afgekocht tot en met 28 februari 2050
- Projectnotaris Brummelhuis
- Het betreft een voormalige huurwoning, ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben.
- Verkoper behoudt zich tot tekenen koopakte het recht van gunning voor.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 2 december 2019. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 280.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Galerijwoning
Bouwjaar 1996
Indeling
Oppervlakte 87 m2
Inhoud 260 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Osdorp

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Osdorp? Amsterdam Osdorp is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Osdorp ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk