€ 325.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 325000,- k.k.

Aalsmeerweg 37 2, Amsterdam

*** DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT 6 DECEMBER 2018 *** Het is mogelijk meteen al te komen kijken, ook voor niet huurders van Alliantie.

Ruim en licht 2 kamer appartement op de 2e etage met balkon en ruime berging op zolder midden in de gewilde Hoofddorppleinbuurt!

Het appartement is gelegen in de Hoofddorppleinbuurt, zeer gunstig gelegen ten opzichte Oud Zuid, het Vondelpark en de uitvalswegen A10 & A4. Diverse winkels vindt u op loopafstand op o.a. het Hoofddorpplein, de Sloterkade en in de Zeilstraat. Relaxen in het Vondelpark of in de gezellige restaurantjes en cafeetjes in de buurt.

Indeling:
Entree, trappenhuis, 2e etage toegang tot de woning
hal van waaruit alle vertrekken toegankelijk zijn, aan de voorzijde een ruime woonkamer (25m2) over de gehele breedte met zijkamer, in het midden de badkamer met douche, toilet, wastafel en wasmachine aansluiting, aan de achterzijde een goede slaapkamer met toegang tot het balkon, en aan de achterzijde ook de dichte keuken (geen keukenblok aanwezig). Een woning met mogelijkheden, bijvoorbeeld het creeren van een 2e slaapkamer.
Op zolder bevindt zich nog een berging aan de voorzijde van het pand van ca 8m2

BIJZONDERHEDEN
- EIGEN GROND (geen erfpacht)
- Professioneel beheerde VVE door Alliantie VVE Diensten
- Servicekosten 2018 : ca 146,89 per maand voor de woning
- Servicekosten 2019: ca 150,97 per maand voor de woning
- Projectnotaris Loyens en Loeff
- Het betreft een voormalige huurwoning, niet-zelfbewonings- en ouderdomsclausule van toepassing
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode)
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 325.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 5 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1928
Indeling
Oppervlakte 57 m2
Inhoud 181 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Stadsdeel Zuid

Een appartement kopen of huren in het chique Amsterdam Zuid? Met de pijp, het vondelpark, de PC hoofdstraat en het museumplein misschien wel de bekendste wijk van nederland. Wonen in Amsterdam Zuid is wonen op stand. Vind je Huis via de Alliantie.

Meer info over deze wijk