€ 300.000 k.k.
  • Bellen
€ 300000,- k.k.

2e Jacob van Campenstr 163 -1, Amsterdam

** Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Indeling:
Entree, hal met toegang tot alle vertrekken, zijkamer, dichte keuken met toegang tot het balkon. Het balkon is over de gehele breedte en is ca. 8m². Woonkamer en suite. Badkamer met douche en toilet.

Locatie:
Het appartement is gelegen in stadsdeel Zuid in de populaire en bruisende wijk 'De Pijp'. De Pijp kenmerkt zich door de vele leuke winkeltjes, drink- en eetgelegenheden, maar ook door de dagelijkse Albert Cuypmarkt waar je op uitkijkt vanuit de woonkamer. In de directe omgeving bevinden zich het Sarphatipark,verschillende sportfaciliteiten en een Albert Heijn. Met de fiets bent u binnen enkele minuten in de binnenstad.

Bijzonderheden:
- Gelegen middenin de Pijp, nabij de Albert Cuypmarkt;
- Woonoppervlakte ca. 47m²;
- Erfpacht is afgekocht tot 01-05-2061
- Servicekosten bedragen per maand € 134,95;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt;
- Twee balkons

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Er wordt een antispeculatiebeding opgenomen van 2 jaar;
- Het betreft een voormalige huurwoning van Stichting de Alliantie;
- Niet bewoning clausule en ouderdomsclausule van toepassing;
- Vaste project notaris Brummelhuis;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.
Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!
In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 300.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 12 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1872
Indeling
Oppervlakte 47 m2
Inhoud 138 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: 2e Jacob van Campenstr 163 -1 Amsterdam Oud-Zuid

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Oud-Zuid

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amsterdam Oud-Zuid? Amsterdam Oud-Zuid is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amsterdam Oud-Zuid ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk