€ 199.000 k.k.
  • Bellen
€ 199000,- k.k.

Zangvogelweg 281, Amersfoort

OPEN HUIS VRIJDAG 19 APRIL A.S. VAN 17.00 – 17.30 UUR!

Deze ruime maisonnette woning is zeker een bezoekje waard!!

Met maar liefst 6 kamers, een woonoppervlakte van 109m² en een heerlijke tuin geeft dit appartement u een heerlijk gevoel van ruimte! Daarnaast bevindt het zich op korte afstand van de gezellige binnenstad van Amersfoort!

De woning beschikt over een lichte woonkamer met aansluitend een zijkamer, welke te gebruiken is als slaapkamer of eet/werkkamer en 2 slaapkamers op de verdieping De 3e en 4e slaapkamer bevinden zich op de begane grond. Het appartement is geheel voorzien van dubbele beglazing!

Het appartement is gelegen in de wijk Liendert op de grens met de binnenstad en de wijk Schothorst. Op korte afstand bevinden zich diverse scholen, winkels en het NS-station Schothorst. Daarnaast bevinden zich ook uitvalswegen in de directe nabijheid.

Laat u verrassen en maak snel een afspraak!

Indeling:

Algemeen:
Centrale entree met bellenplateau, intercom, brievenbussen, lift en trapopgang.

Begane grond:
Hal, ruime berging, eerste slaapkamer met vaste wastafel. De tweede slaapkamer heeft een de deur naar het zonnige terras en tuin.

Eerste verdieping:
Entree, portaal met meterkast. Ruime hal met 2 inbouwkasten en trap naar de begane grond, toiletruimte en toegang tot de diverse vertrekken. Dichte keuken met eenvoudig keukenblok gelegen aan de voorzijde. Heerlijk lichte woonkamer met grote raampartij en toegang tot de zijkamer. De zijkamer (slaapkamer) heeft toegang tot het heerlijke zonnige balkon gelegen op het zuidwesten! De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en aansluiting wasmachine en droger. 2 prima slaapkamers, waarvan één met inbouwkast en vaste wastafel en één met toegang tot het balkon.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar ca. 1967.
• Geheel voorzien van isolatieglas.
• Balkon en tuin gelegen op het zuidwesten
• Ruime berging op de begane grond.
• Voldoende parkeergelegenheid.
• Servicekosten € 172,19 per maand.
• Projectnotaris.
• Zelfbewoningsplicht van 2 jaar.
• Voorbehoud gunning verkoper.

Vraagprijs: € 199.000,- k.k.


Start verkoop van dit appartement is vrijdag 19 april van 17.00 – 17.30 uur. Hierdoor is het niet mogelijk de woning vóór vrijdag 19 april a.s. te bezichtigen.

Deze woning wordt via inschrijving verkocht. Meer informatie ontvangt u tijdens het open huis. De inschrijftermijn voor open huis kandidaten sluit op donderdag 25 april om 12.00 uur.


VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie de doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn voor het huis en een huurder van de Alliantie een bod voor tenminste de vraagprijs doet. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod in combinatie met de beste voorwaarden voorrang. De Alliantie behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat. Kom dan naar ons open huis.

Overdracht
Vraagprijs € 199.000 vraagprijs k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 14 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1967
Indeling
Oppervlakte 108 m2
Inhoud 381 m3
Aantal kamers 6

Reageer op woning: Zangvogelweg 281 Amersfoort Liendert

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Liendert

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amersfoort Liendert? Amersfoort Liendert is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amersfoort Liendert ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk