€ 265.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 265000,- k.k.

Waterdreef 310, Amersfoort

OPEN HUIS MAANDAG 24 SEPTEMBER A.S. VAN 17.00 – 17.30 UUR!

Wat een heerlijk licht en ruim huis is dit! Wie op zoek is naar een ruime eengezinswoning met 3 slaapkamers en een diepe achtertuin is hier aan het goede adres!

De woning is gelegen aan een ventweg in een kinderrijke buurt. Winkelcentrum De Nieuwe Hof, het waterpark, scholen, sport- en overige voorzieningen bevinden zich op loopafstand. Tevens zeer gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen naar de diverse snelwegen.


Indeling

Begane grond
Entree, hal met meterkast, toilet met fontein. Woonkamer met openslaande deuren naar de diepe achtertuin. Open keuken voorzien van eenvoudig maar net keukenblok. Aan de voorzijde van de woning heeft u ruimte voor een gezellige eethoek.

Eerste verdieping
Overloop met toegang naar de 2 ruime slaapkamers. De badkamer is ingedeeld met een douche, wastafel, toilet en aansluitpunt voor de wasmachine.

Tweede verdieping
Te bereiken door middel van een vaste trap. Overloop met cv-/bergkast. Ruime slaapkamer (voorheen 2 kamers). Grote bergruimte met dakraam.

Bijzonderheden.
• Modern gebouwd, prima geïsoleerd.
• Diepe achtertuin op het zuidoosten gelegen. Achterom bereikbaar.
• Parkeergelegenheid aanwezig voor de woning.
• Vrijstaande houten berging in de achtertuin, voorzien van elektra.
• Drie grote slaapkamers!
• Bouwjaar ca. 1999.
• Projectnotaris.
• Aanvaarding kan op korte termijn!
• Zelfbewoningsplicht!


Vraagprijs: € 265.000,- k.k.


Nieuw! Start verkoop van deze woning is maandag 24 september van 17.00 – 17.30 uur. Hierdoor is het niet mogelijk de woning vóór maandag 24 september a.s. te bezichtigen.

Deze woning wordt via digitale inschrijving verkocht. Meer informatie ontvangt u tijdens het open huis. De inschrijftermijn sluit voor open huis kandidaten op maandag 1 oktober om 12.00 uur.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie de doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn voor het huis en een huurder van de Alliantie een bod voor tenminste de vraagprijs doet. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod in combinatie met de beste voorwaarden voorrang.

De Alliantie behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

Overdracht
Vraagprijs € 265.000 vraagprijs k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 3 maand(en)
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar 1999
Indeling
Oppervlakte 107 m2
Inhoud 363 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Nieuwland

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amersfoort Nieuwland? Amersfoort Nieuwland is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amersfoort Nieuwland ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk