€ 219.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 219000,- k.k.

Schiestraat 76, Amersfoort

OPEN HUIS VRIJDAG 23 AUGUSTUS VAN 17.00 TOT 17.30 UUR!

Wij hebben een mooie uitdaging voor jullie!

Deze middenwoning is gelegen op maar liefst 153 m² eigen grond. Het huis heeft 3 slaapkamers, tuin op het zuiden en biedt vele mogelijkheden. Voor de klusser is dit echt de perfecte uitdaging. We hebben het dan niet over een behangetje en een verfje, maar over de ECHTE superklusser die van dit huis zijn paleis kan maken!


Indeling:

Begane grond
Entree/ hal, trapopgang, trapkast met meterkast en toilet. Woonkamer met toegang naar de achtertuin. Halfopen keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een eenvoudig keukenblok. Vanuit de keuken is er toegang naar de bijkeuken en aangebouwde berging.

Eerste verdieping
Overloop. Drie prima slaapkamers, waarvan vanuit een slaapkamer toegang is tot de bergvliering. De badkamer is eenvoudig en voorzien van een douche en een wastafel.

Bergvliering
Te bereiken door middel van een losse trap. Zolder met opstelplaats cv-combiketel.

Bijzonderheden
• Woning kan nog geheel naar eigen smaak worden afgewerkt.
• Bouwjaar ca. 1952.
• Achtertuin gelegen op het zuiden.
• De woning is voorzien van enkel glas.
• Parkeergelegenheid op eigen terrein.
• Projectnotaris.
• Aanvaarding kan op korte termijn.
• Voorbehoud gunning verkoper.
• Zelfbewoningsplicht van 2 jaar!


Vraagprijs: € 219.000,- k.k.


Start verkoop van deze woning is vrijdag 23 augustus van 17.00 – 17.30 uur. Hierdoor is het niet mogelijk de woning vóór vrijdag 23 augustus a.s. te bezichtigen. Deze woning wordt via inschrijving verkocht. Meer informatie ontvangt u tijdens het open huis. De inschrijftermijn voor open huis kandidaten sluit op donderdag 29 augustus om 12.00 uur.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie de doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn voor het huis en een huurder van de Alliantie een bod voor tenminste de vraagprijs doet. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod in combinatie met de beste voorwaarden voorrang. De Alliantie behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

Overdracht
Vraagprijs € 219.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 4 maand(en)
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 1952
Indeling
Oppervlakte 68 m2
Inhoud 320 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Soesterkwartier

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amersfoort Soesterkwartier? Amersfoort Soesterkwartier is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amersfoort Soesterkwartier ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk