€ 279.000 k.k.
  • Bellen
€ 279000,- k.k.

Nicolaas Pienemanstraat 5, Amersfoort

Gewijzigde open huis- en inschrijfprocedure.

In verband met het coronavirus in Nederland hebben we besloten om het reguliere open huis te annuleren en de procedure te wijzigen.

De voorrangsregeling voor eigen huurders van de Alliantie is van toepassing. Hiermee bevordert de Alliantie de doorstroming.

Huurt u op dit moment een woning van de Alliantie? Dan kunt u in aanmerking komen voor deze voorrangsregeling. Reageer dan uiterlijk op woensdag 1 juli a.s. om een afspraak te maken bij de woning.

Geen huurder van de Alliantie? Dan noteren wij graag uw persoonsgegevens en informeren wij u na 1 juli over de status van woning.

We hopen hiermee het besmettingsgevaar zo veel mogelijk te beperken.

***

Nicolaas Pienemanstraat 5, 3812 SE, Amersfoort Soesterkwartier

Soesterkwartier liefhebbers opgelet! Op zoek naar een leuke starterswoning? Deze fijne middenwoning is de ideale plek voor starters die op zoek zijn naar een fijne woonplek in het mooie Soesterkwartier. De woning mag nog wel gemoderniseerd worden, maar heeft een knusse woonkamer, 3 ruime slaapkamers en ligt op een centrale locatie vlakbij het NS station. Met alle dagelijkse voorzieningen en de leukste horecagelegenheden binnen handbereik ervaar je hier het echte stadsgevoel. Is dit wat jij zoekt?

Indeling

Begane grond
Entree, hal, toilet met fontein. Lichte woonkamer met vaste kast en schouw. Vanuit de woonkamer heb je toegang naar de achtertuin. Dichte keuken met eenvoudig keukenblok (geen apparatuur) en toegang naar de achtertuin.

Eerste verdieping
Ruime overloop. Drie slaapkamers, voorzien van vaste kast. Vanuit één kamer is er toegang naar de vliering. Eenvoudige badkamer met douche, wastafel en wasmachineaansluiting.

Tweede verdieping
Vlizotrap naar zolder voorzien van opstelling CV-combiketel en klein dakraam.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 71 m².
- Mooie locatie in het Soesterkwartier.
- Grotendeels voorzien van dubbel glas.
- Achtertuin (zuidoosten) met stenen berging en achterom.
- Verwarming en warm water door middel van c.v.-combiketel.
- Parkeervergunning in de straat.
- Aanvaarding kan op korte termijn.
- Projectnotaris.
- Zelfbewoningsplicht van 2 jaar.
- Voorbehoud gunning eigenaar.


Vraagprijs: € 275.000,- k.k.
VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie de doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn voor het huis en een huurder van de Alliantie een bod voor tenminste de vraagprijs doet. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod in combinatie met de beste voorwaarden voorrang. De Alliantie behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

Overdracht
Vraagprijs € 279.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 15 dagen
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 1958
Indeling
Oppervlakte 71 m2
Inhoud 277 m3
Aantal kamers 4

Reageer op woning: Nicolaas Pienemanstraat 5 Amersfoort Soesterkwartier

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Soesterkwartier

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amersfoort Soesterkwartier? Amersfoort Soesterkwartier is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amersfoort Soesterkwartier ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk