€ 165.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 165000,- k.k.

Liendertseweg 137, Amersfoort

OPEN HUIS MAANDAG 29 OKTOBER A.S. VAN 17.00 – 17.30 UUR!

Op zoek naar een ruim appartement met een zonnig balkon? En dat alles liefst niet te ver van het centrum? Dan is dit leuke 4-kamer-appartement echt iets voor jou!

In het appartement beschik je over een ruime woonkamer, een dichte keuken, 3 fijne slaapkamers, een prima badkamer en een eigen berging box op de begane grond.

Het appartementencomplex is voorzien van een lift en is gelegen in de wijk Liendert op de grens met de binnenstad en de wijk Schothorst. Op loopafstand bevinden zich diverse scholen, winkels en het NS-station Schothorst. Daarnaast bevinden zich ook uitvalswegen in de directe nabijheid.

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree met bellenplateau, intercom, brievenbussen, lift en trapopgang.

Tweede verdieping:
Entree, meterkast en toilet met fontein. Dichte keuken gelegen aan de voorzijde van het appartement met opstelling CV-combiketel en praktische inbouwkast. Prima badkamer voorzien van douche, wastafelmeubel en wasmachineaansluiting.

Ruime, lichte woonkamer met aansluitend de zij(slaap) kamer welke toegang biedt tot het zonnige balkon (zuidoosten). Tweede slaapkamer met deur naar het balkon en de derde slaapkamer is voorzien van een inbouwkast.

Bijzonderheden:
• Het appartement is geheel voorzien van dubbele beglazing.
• Voldoende parkeergelegenheid.
• Eigen berging op de begane grond.
• Bouwjaar circa 1967.
• De servicekosten bedragen € 130,88 per maand.
• Projectnotaris.
• Zelfbewoningsplicht van 2 jaar.
• Voorbehoud gunning verkoper.
• Oplevering uiterlijk december 2018.

Vraagprijs: € 165.000,- k.k.

Start verkoop van dit appartement is maandag 29 oktober van 17.00 – 17.30 uur. Hierdoor is het niet mogelijk de woning vóór maandag 29 oktober a.s. te bezichtigen.

Deze woning wordt via inschrijving verkocht. Meer informatie ontvangt u tijdens het open huis. De inschrijftermijn voor open huis kandidaten sluit op vrijdag 02 november 12.00 uur.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie de doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn voor het huis en een huurder van de Alliantie een bod voor tenminste de vraagprijs doet. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod in combinatie met de beste voorwaarden voorrang. De Alliantie behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat. Kom dan naar ons open huis.

Overdracht
Vraagprijs € 165.000 vraagprijs k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 2 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1967
Indeling
Oppervlakte 79 m2
Inhoud 251 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Liendert

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amersfoort Liendert? Amersfoort Liendert is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amersfoort Liendert ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk