€ 350.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 350000,- k.k.

Dollardstraat 256, Amersfoort

Gewijzigde open huis- en inschrijfprocedure.

In verband met het coronavirus in Nederland hebben we besloten om het reguliere open huis te annuleren en de procedure te wijzigen.

De voorrangsregeling voor eigen huurders van de Alliantie is van toepassing. Hiermee bevordert de Alliantie de doorstroming.

Huurt u op dit moment een sociale huurwoning van de Alliantie? Dan kunt u in aanmerking komen voor deze voorrangsregeling. Reageer dan uiterlijk op vrijdag 24 april a.s. om een afspraak te maken bij de woning.

Geen sociale huurder van de Alliantie? Dan noteren wij graag uw persoonsgegevens en informeren wij u na 24 april over de status van woning.

We hopen hiermee het besmettingsgevaar zo veel mogelijk te beperken.


Dollardstraat 256, Soesterkwartier, Amersfoort

Wat een droomhuis!!

Heerlijke sfeervolle, hoekwoning op een zeer mooie plek in het Soesterkwartier met maar liefst 343 m² grond!!

De charmante voorgevel geeft de sfeer al aan die u in de hele woning terugvindt! Laat u verrassen! Zo lopend door de woonkamer zult u het al snel met ons eens zijn… wat een sfeervolle woning.

De woning is nog geheel naar eigen wens en smaak in te richten!

Indeling

Begane grond
Entree, hal, toiletruimte, kelderkast met meterbord en trapopgang naar de eerste verdieping. Sfeervolle woonkamer met deur naar de tuin en schouw. Keuken met plavuizen vloer, eenvoudig keukenblok en boiler. Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken voorzien van lichtkoepel en aansluiting voor de wasmachine. Vanuit de bijkeuken is tevens de berging en te tuin bereikbaar.

Eerste verdieping
Overloop, drie prima slaapkamers, waarvan één is voorzien van een schuifkastenwand en kleine trapkast. De badkamer is eenvoudig en voorzien van een douche, wastafelmeubel en dakraam.

Zolder
Te bereiken door middel van een vaste trap. Overloop met vaste kast en zolderkamer met dakkapel. Daarnaast is er een bergruimte aanwezig met de opstelling van de C.V.-combiketel.


Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 100 m².
- Gedeeltelijk voorzien van voorzien van isolatieglas.
- Achtertuin gelegen op het zuiden met stenen berging en achterom.
- Verwarming en warm water door middel van c.v.-combiketel.
- Energielabel E.
- Aanvaarding kan op korte termijn.
- Projectnotaris.
- Zelfbewoningsplicht van 2 jaar.
- Voorbehoud gunning eigenaar.


Vraagprijs: € 350.000,- k.k.VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie de doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn voor het huis en een huurder van de Alliantie een bod voor tenminste de vraagprijs doet. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod in combinatie met de beste voorwaarden voorrang. De Alliantie behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

Overdracht
Vraagprijs € 350.000 vraagprijs k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 2 maand(en)
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar 1952
Indeling
Oppervlakte 100 m2
Inhoud 435 m3
Aantal kamers 5

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Soesterkwartier

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amersfoort Soesterkwartier? Amersfoort Soesterkwartier is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amersfoort Soesterkwartier ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk