€ 225.000 k.k.
  • Bellen
€ 225000,- k.k.

De Houtmanstraat 21, Amersfoort

Klaar om te klussen!

Aan de rand van het historisch centrum van Amersfoort, ligt deze leuke hoekwoning. De woning is gedeeltelijk voorzien van isolatieglas en beschikt over een ruime woonkamer. De achtertuin is gelegen op het zuidoosten en is achterom te bereiken.

De woning bevindt zich op loopafstand van een winkelcentrum en van de levendige binnenstad en biedt u de kans om deze geheel naar eigen inzicht en smaak in te richten!


Indeling

Begane grond
Entree, hal, trap-/kelderkast, toilet. Woonkamer met schouw en vaste kast en toegang naar de achtertuin. Dichte keuken met eenvoudig keukenblok, wasmachineaansluiting en toegang naar de achtertuin. De begane grond is voorzien van een plavuizenvloer.

Eerste verdieping
Ruime overloop. Twee grote slaapkamers met vaste kast. Eén van de kamers heeft toegang naar de zolder. De derde, kleinere slaapkamer is voorzien van de cv-/bergkast. Eenvoudige badkamer met wastafel en douche.

Zolderverdieping
Te bereiken door middel van steektrap. Vliering met klein dakraam.

Bijzonderheden
• Achtertuin gelegen op het zuidoosten. Achterom bereikbaar.
• Bouwjaar ca. 1956.
• Gedeeltelijk voorzien van dubbel glas.
• Stenen berging.
• Projectnotaris.
• Zelfbewoningsplicht van 2 jaar.
• Voorbehoud gunning verkoper.
• Oplevering uiterlijk december 2018.

Vraagprijs: € 225.000,- k.k.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie de doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn voor het huis en een huurder van de Alliantie een bod voor tenminste de vraagprijs doet. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod in combinatie met de beste voorwaarden voorrang. De Alliantie behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat. Kom dan naar ons open huis.

Overdracht
Vraagprijs € 225.000 vraagprijs k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 2 maand(en)
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar 1956
Indeling
Oppervlakte 70 m2
Inhoud 252 m3
Aantal kamers 4

Reageer op woning: De Houtmanstraat 21 Amersfoort De Kruiskamp

Bellen
Dit huis bevindt zich in: De Kruiskamp

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amersfoort De Kruiskamp? Amersfoort De Kruiskamp is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amersfoort De Kruiskamp ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk