€ 305.000 k.k.
  • Bellen
€ 305000,- k.k.

Cavaleriestraat 19, Amersfoort

KLAAR OM TE KLUSSEN!

Deze sfeervolle middenwoning ligt op een fantastische, bijna verborgen plek nabij het centrum van Amersfoort! De voormalige officierswoningen uit begin 1900 van de Willem III kazerne liggen op loopafstand van het centrum en midden in woonwijk tussen de Randenbroekerweg en de Heiligenbergweg.

Dit statige huis is voorzien van een gezellige woonkamer, vier prima slaapkamers en een diepe achtertuin op het noordoosten gelegen. De woning ligt aan een sfeervol doodlopende hofje en dat geeft deze locatie ook een kindvriendelijk karakter.


Indeling

Begane grond: entree, hal met meterkast, trap-/kelderkast en toilet (casco). Halfopen keuken (casco). Lichte woonkamer met schouw en inbouwkast. Bijkeuken met toegang naar de berging en de achtertuin.

Eerste verdieping: tussenhal met toegang naar de badkamer (casco) en een ruime slaapkamer van 12 m². Overloop met toegang naar de tweede slaapkamer van ca. 8 m².

Tweede verdieping: te bereiken door middel van een vaste trap. Overloop met luik naar vliering. Ruime slaapkamer van ca. 15 m² met dakkapel en inbouwkast. De kleinere slaapkamer is ca. 7 m² en voorzien van een dubbele inbouwkast en opstelplaats cv-ketel.

Bijzonderheden
• Achtertuin gelegen op het noordoosten. Achterom bereikbaar.
• Aangebouwde stenen berging, voorzien van elektra.
• Parkeergelegenheid voor de woning aanwezig.
• Warm water en verwarming d.m.v. centrale verwarming.
• Woonoppervlakte ca. 100 m².
• De woning is voorzien van enkel glas.
• Zelfbewoningsplicht.
• Projectnotaris.
• Aanvaarding kan op korte termijn.
• Voorbehoud gunning eigenaar.

Vraagprijs: € 305.000,- k.k.


VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn voor het huis en een huurder van de Alliantie een bod voor tenminste de vraagprijs doet. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod voorrang in combinatie met de beste voorwaarden voorrang.

De Alliantie behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

Overdracht
Vraagprijs € 305.000 vraagprijs k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar 1918
Indeling
Oppervlakte 100 m2
Inhoud 330 m3
Aantal kamers 5

Reageer op woning: Cavaleriestraat 19 Amersfoort Randenbroek

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Randenbroek

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amersfoort Randenbroek? Amersfoort Randenbroek is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amersfoort Randenbroek ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk