€ 299.500 k.k.
  • Bellen
€ 299500,- k.k.

Cavaleriestraat 10, Amersfoort

OPEN HUIS DINSDAG 14 MEI A.S. VAN 17.00 – 17.30 UUR!

KLAAR OM TE KLUSSEN!

Deze sfeervolle middenwoning ligt op een fantastische, bijna verborgen plek nabij het centrum van Amersfoort! De voormalige officierswoningen uit begin 1900 van de Willem III kazerne liggen op loopafstand van het centrum en midden in woonwijk tussen de Randenbroekerweg en de Heiligenbergweg.

Dit statige huis is voorzien van een gezellige woonkamer, vijf prima slaapkamers en een diepe achtertuin op het zuidwesten gelegen. De woning ligt aan een sfeervol doodlopende hofje en dat geeft deze locatie ook een kindvriendelijk karakter.

Indeling

Begane grond: entree, hal met meterkast, trap-/kelderkast en toilet. Dichte keuken met eenvoudig keukenblok en wasmachineaansluiting. Sfeervolle woonkamer met schouw. Bijkeuken met toegang naar de achtertuin.

Eerste verdieping: Overloop, twee ruime slaapkamers. Eenvoudige, inpandige badkamer met douche en wastafel.

Tweede verdieping: te bereiken door middel van een vaste trap. Overloop met luik naar vliering. Twee slaapkamers met dakkapel. Eén kamer met opstelplaats cv-ketel en dakraam.

Bijzonderheden
• Achtertuin gelegen op het zuidwesten. Achterom bereikbaar.
• Aangebouwde stenen berging.
• Parkeergelegenheid voor de woning aanwezig.
• Warm water en verwarming d.m.v. centrale verwarming.
• Woonoppervlakte ca. 104 m².
• De woning is voorzien van enkel glas.
• Zelfbewoningsplicht.
• Projectnotaris.
• Aanvaarding kan op korte termijn.
• Voorbehoud gunning eigenaar.

Vraagprijs: € 299.500,- k.k.


Start verkoop van deze woning is op dinsdag 14 mei.
Hierdoor is het niet mogelijk de woning vóór of na 14 mei te bezichtigen.

Deze woning wordt via inschrijving verkocht. Meer informatie ontvangt u tijdens het open huis. De inschrijftermijn voor open huis kandidaten sluit op maandag 20 mei om 12.00 uur.


VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie de doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn voor het huis en een huurder van de Alliantie een bod voor tenminste de vraagprijs doet. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod in combinatie met de beste voorwaarden voorrang. De Alliantie behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat. Kom dan naar ons open huis.

Overdracht
Vraagprijs € 299.500 vraagprijs k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 18 dagen
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar 1900
Indeling
Oppervlakte 104 m2
Inhoud 369 m3
Aantal kamers 6

Reageer op woning: Cavaleriestraat 10 Amersfoort Randenbroek

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Randenbroek

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Amersfoort Randenbroek? Amersfoort Randenbroek is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Amersfoort Randenbroek ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk