€ 110.000 k.k.
  • Bellen
€ 110000,- k.k.

Watermolenstraat 66, Almere

Omgeving:
Gelegen in een woonwijk uit 1984 op normale stand, tegenover een groenstrook, goede bereikbaarheid zowel per openbaar- als eigen vervoer, parkeervoorzieningen op openbare parkeerplaatsen, voorzieningen zoals scholen , buurtsupermarkt en gezondheidscentrum zijn nabij gelegen.

Kenmerken woning:
- bouwjaar 1984
- 2 kamer appartement op de begane grond
- 1 slaapkamer
- open keuken
- tuin

Bijzonderheden:
- Levering via projectnotaris Trip te Almere
- Servicekosten € 74,63-- per maand (schoonmaak gemeenschappelijke ruimten/toekomstig onderhoud/collectieve glasverzekering/opstalverzekering).
- Woonhuis alleen voor zelfbewoning!

Deze woning wordt met voorrang aangeboden aan sociale huurders van de Alliantie

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn voor het huis en een huurder van de Alliantie een bod voor tenminste de vraagprijs doet. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod voorrang in combinatie met de beste voorwaarden voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is drie werkdagen na de start van de verkoop (of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving) geldig. De Alliantie behoudt zich altijd het recht voor om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod en meld bij de makelaar dat je een huurder bent van de Alliantie. Wil je op de hoogte blijven van het meest actuele aanbod van de Alliantie? Meld je dan aan voor de wekelijkste update van je zoekopdracht of instaleer de Blokster App op je mobiel.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren jou en/of jouw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Overdracht
Vraagprijs € 110.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 27 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar
Indeling
Oppervlakte 40 m2
Inhoud 135 m3
Aantal kamers 2

Reageer op woning: Watermolenstraat 66 Almere Almere-Buiten

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Almere-Buiten Meer info over deze wijk