€ 197.500 k.k.
  • Bellen
€ 197500,- k.k.

Watercipresstraat 36, Almere

** DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE **

Prachtig gelegen aan de stadsgracht in Parkwijk, Almere Stad bieden wij een 3 kamer appartement aan op de 1e verdieping, onderdeel van een kleinschalig complex met 16 appartementen. Het appartement heeft een fantastisch uitzicht en 2 slaapkamers.

De ligging is zeer centraal ten opzichte van alle voorzieningen t.w.: Station Parkwijk, winkelcentrum Parkwijk, diverse scholen en het gezondheidscentrum liggen om de hoek. Het stadshart van Almere, de uitvalswegen en recreatievoorzieningen binnen paar minuten te bereiken.

Indeling
Centraal entree met toegang via videofooninstallatie, lift en trappenhuis naar 1e verdieping.

Entree,hal, meterkast, inpandige berging, toilet,
Twee slaapkamers
De badkamer is voorzien van een douche, toilet, wastafel en wasmachine aansluiting.
Toegang tot de royale woonkamer met open keuken. Deze keuken is uitgevoerd met een standaard keukenblok.

Via de deur van de woonkamer kom je op het balkon van ongeveer 6 m2, deze ligt op het Oosten en heeft een fantastisch uitzicht op het water en het groen.

Algemeen:
Appartement van circa 78 m2
Royale berging box op begane grond
bouwjaar 1995
kleinschalig complex 16 appartementen met lift
servicekosten € 168,59 per maand
Ligging nabij alle voorzieningen


VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 197.500 Vraagprijs k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 14 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1995
Indeling
Oppervlakte 78 m2
Inhoud 220 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Watercipresstraat 36 Almere Almere-Stad

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Almere-Stad

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Almere Almere-Stad? Almere Almere-Stad is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Almere Almere-Stad ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk