€ 200.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 200000,- k.k.

Voorjaarstraat 23, Almere

Wonen in Almere – Buiten…. wat is dat toch fijn. Op steenworp afstand van het winkelcentrum, openbaar vervoer en het NS-station, maar vooral ook op fietsafstand van het Kottersbos en de Oostvaardersplassen! Almere – Buiten is heel divers en daardoor gewoonweg een fijne woonomgeving.

Dit 3-kamerappartement is gelegen in de groene Seizoenenbuurt, op de eerste etage van een kleinschalig appartementencomplex. Het appartement is goed onderhouden, voorzien van een standaard keuken en badkamer, twee ruime slaapkamers en een balkon.

Indeling
Begane grond: Entree en trap naar de eerste etage.

Eerste etage: Hal met toegang tot de twee slaapkamers, de woonkamer, de badkamer en het separaat toilet. De hal is, evenals de rest van het appartement, voorzien van laminaat.

De woonkamer is licht en heeft mooi uitzicht over het omringende groen. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het balkon. De keuken is voorzien van standaard keukenblok met een wasbak. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de kast met wasmachine-aansluiting en cv-ketel.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1998;
- VVE bijdrage ca € 107,- per maand;
- Projectnotaris Trip Notarissen;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 200.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1998
Indeling
Oppervlakte 76 m2
Inhoud 227 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Almere-Buiten Meer info over deze wijk