€ 175.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 175000,- k.k.

Voorjaarstraat 1, Almere

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE.


Wonen in Almere – Buiten…. wat is dat toch fijn. Op steenworp afstand van het winkelcentrum, openbaar vervoer en het NS-station, maar vooral ook op fietsafstand van het Kottersbos en de Oostvaardersplassen! Almere – Buiten is heel divers en daardoor gewoonweg een fijne woonomgeving. Dit superleuke 3-kamerappartement is in de groene Seizoenenbuurt gelegen, op de 1e etage van een kleinschalig appartementencomplex. Het appartement is goed onderhouden, voorzien van een standaard keuken en badkamer, 2 ruime slaapkamers en heerlijk balkon.


Indeling
Entree, trap naar de 1e etage:
1e etage: entree, hal met toegang tot de twee slaapkamers, de sfeervolle woonkamer, de badkamer en het separaat toilet. De hal is, evenals de rest van het appartement, voorzien van mooi laminaat.

De woonkamer is sfeervol, licht en heeft mooi uitzicht over het omringende groen. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het balkon.

De keuken is voorzien van standaard licht keukenblok met een wasbak en een afzuigkap. Vanuit de keuken heb je toegang tot de wasmachine-ruimte, waar je ook de CV-ketel vindt (Intergas 2012).

De twee slaapkamers hebben beiden een prima afmeting en zijn voorzien van laminaat. Vanuit de slaapkamer aan de straatzijde kijk je fijn uit op het omringende buurtje.

De nette badkamer is voorzien van een wastafel en een inloopdouche.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1998, woonoppervlakte ca 76m2;
- VVE bijdrage ca € 102,-- per maand;
- Projectnotaris Trip Notarissen;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Voordeel overdrachtsbelasting voor de verkoper:
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 175.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1998
Indeling
Oppervlakte 76 m2
Inhoud 227 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in:

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Almere ? Almere is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Almere ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk