€ 137.700 k.k.
  • Bellen
€ 137700,- k.k.

Tuinderswerf 10, Almere

Dit object wordt u aangeboden onder KOOPGARANT voor:

Koopsom: € 162.000,= k.k.
Koopsom: € 137.700,= k.k. met 15% korting KoopGarant (de woning wordt met KoopGarant verkocht)

Omschrijving:
Op het voormalig volkstuinencomplex aan de Oosterdreef in Almere-Haven staat het appartementencomplex Tuinderswerf. Tuinderswerf bestaat uit 49 appartementen. Het complex heeft veel houten elementen en past goed in de groene parkachtige omgeving.

Indeling:
Begane grond: entree, trappenhuis, toegang tot berging.

1e verdieping:
Portaal met meterkast, entree, slaapkamer,
Badkamer met douchecabine en wastafel, radiator. Het toilet is separaat.
Aparte ruimte voor de cv ketel en wasmachine aansluiting.
Woonkamer met deur naar zonnig balkon op het Zuidwesten.
Eetkeuken met keukenblok voorzien van:
- gasfornuis
- afzuigkap
- oven
- koelkast
- vaatwasser

Parkeren kan aan de voorzijde van het gebouw en elk appartement heeft een eigen berging op de begane grond.

Kenmerken appartement:
- Gelegen op de 1e verdieping
- Woonoppervlak ca. 56 m²
- Balkon op het zuidwesten
- Laminaat in de gehele woning.
- Servicekosten € 85,98 per maand
- Eenmalige toetredingskosten VVE € 194,65
- Vaste notaris: Trip Notarissen Almere.
- Het appartement dient tot zelfbewoning.(termijn van 2 jaar )

KOOPGARANT is kopen met korting. Door de terugkoopgarantie bent u tevens verzekerd van een snelle verkoop als u verhuist. Verplichte financiering met Nationale Hypotheek Garantie! VRAAG NAAR DE VERDERE VOORWAARDEN VAN DE KOOPGARANTREGELING! Vanwege de Koopgarant-constructie zal er een (gezamenlijke) inkomensgrens gelden van € 43.000,-- max. Het inkomen zal aangetoond moeten worden met een zogenoemd IB60-formulier welke aangevraagd kan worden bij de belastingtelefoon bereikbaar op nummer 0800-0543.

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE TOT 24 JANUARI 2019

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn voor het huis en een huurder van de Alliantie een bod voor tenminste de vraagprijs doet. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod voorrang in combinatie met de beste voorwaarden voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop (of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving) geldig. De Alliantie behoudt zich altijd het recht voor om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod en meld bij de makelaar dat je een huurder bent van de Alliantie. Wil je op de hoogte blijven van het meest actuele aanbod van de Alliantie? Meld je dan aan voor de wekelijkste update van je zoekopdracht of instaleer de Blokster App op je mobiel.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren jou en/of jouw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.


Overdracht
Vraagprijs € 137.700 Koopsom k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 6 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 2014
Indeling
Oppervlakte 56 m2
Inhoud 160 m3
Aantal kamers 2

Reageer op woning: Tuinderswerf 10 Almere Almere-Haven

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Almere-Haven

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Almere Almere-Haven? Almere Almere-Haven is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Almere Almere-Haven ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk