€ 245.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 245000,- k.k.

Stadswerf 32, Almere

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE.

In Almere Haven bieden wij een ruime hoekwoning aan!

Deze eengezinswoning met 3 slaapkamers is gelegen in de geliefde wijk De Werven. In de directe omgeving bevinden zich o.a. scholen, supermarkten en het centrum van Almere Haven. De Havenkom met gezellige restaurants en terrassen ligt op 10 minuten loopafstand van de woning.

INDELING.
Begane grond:
Hal met separaat toilet, meterkast, trapopgang en toegang tot de ruime woonkamer. De keuken is voorzien van een standaard keukenblok met vaatwasser. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de achtertuin gelegen op het zuidwesten. In de achtertuin is een vrijstaande berging aanwezig.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot de twee slaapkamers van diverse afmetingen en de badkamer. De badkamer beschikt over een douche, wastafel en tweede toilet.

Tweede verdieping:
Overloop met cv-installatie, opstelplaats voor wasmachine/droger en toegang tot de derde slaapkamer.

U kunt uw auto parkeren op de openbare parkeerplaatsen.

Algemeen:
- Bouwjaar 1977;
- Energielabel B;
- Asbestclausule van toepassing;
- Projectnotaris Trip Notarissen;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 245.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Eindwoning
Bouwjaar 1977
Indeling
Oppervlakte 112 m2
Inhoud 390 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Almere-Haven

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Almere Almere-Haven? Almere Almere-Haven is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Almere Almere-Haven ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk