€ 195.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 195000,- k.k.

Rozenwerf 194, Almere

Deze HOEKwoning ligt aan een mooi stukje in de Werven. Recent heeft er groot onderhoud in de wijk plaats gevonden waardoor deze wijk er weer piekfijn uitziet.
Wijk de Werven is de oudste wijk van Almere en benadrukt het gemoedelijke dorpsgevoel. Daarnaast heeft Haven veel te bieden zoals een levendige havenkom, leuke winkeltjes, veel groen en water.

Indeling:

Begane grond:
entree, hal, toilet, keuken met standaard keukenblok zonder apparatuur.
De woonkamer heeft openslaande tuindeuren en een trapkast. Naast de woonkamer is nog een extra kamer die gebruikt kan worden als bijvoorbeeld eetkamer, werkkamer of gewoon als slaapkamer.

In de hal en keuken liggen plavuizen.

Verdieping:
Zeer ruime overloop. Twee slaapkamers, waarvan een met balkon.
Aparte ruimte voor de cv-ketel.
Badkamer voorzien van
- douche
- toilet
- wastafel
- wasmachine aansluiting

Tuin
De tuin is gelegen het Noordoosten en is zeer royaal en heeft ook een zijtuin.Tevens aangebouwde berging.

Algemeen:
- bouwjaar 1978
- Energielabel D
- Asbest

- Vaste notaris Trip te Almere
- Een toekomstige bewoners dient de woning zelf te bewonen. (anti-speculatiebeding van 2 jaar)

Deze woning wordt met voorrang aangeboden aan sociale huurders van de Alliantie

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn voor het huis en een huurder van de Alliantie een bod voor tenminste de vraagprijs doet. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod voorrang in combinatie met de beste voorwaarden voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is drie werkdagen na de start van de verkoop (of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving) geldig. De Alliantie behoudt zich altijd het recht voor om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod en meld bij de makelaar dat je een huurder bent van de Alliantie. Wil je op de hoogte blijven van het meest actuele aanbod van de Alliantie? Meld je dan aan voor de wekelijkste update van je zoekopdracht of instaleer de Blokster App op je mobiel.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren jou en/of jouw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Overdracht
Vraagprijs € 195.000 Vraagprijs k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar 1978
Indeling
Oppervlakte 91 m2
Inhoud 299 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Almere-Haven

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Almere Almere-Haven? Almere Almere-Haven is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Almere Almere-Haven ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk