€ 210.000 k.k.
  • Bellen
€ 210000,- k.k.

Regentesseweg 84, Almere

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE.

In Almere Staatsliedenwijk bieden wij een 3-kamer appartement aan!

Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met open keuken, een badkamer en twee slaapkamers van diverse afmetingen. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en wasmachineaansluiting. Er is een separaat toilet aanwezig. Het appartement beschikt over zowel een balkon aan de voorzijde als aan de achterzijde.

Op enkele minuten loopafstand bevinden zich het NS station Almere Centrum, de bushalte en het stadscentrum van Almere. Ook zijn er in de nabijheid diverse voorzieningen aanwezig zoals scholen, kinderdagverblijven en het Beatrixpark.

INDELING.
Begane grond:
Algemene entree met brievenbussen, trapopgang en toegang tot eigen berging.

Derde verdieping:
Hal met meterkast en separaat toilet, ruime woonkamer met open keuken, twee slaapkamers van diverse afmetingen, badkamer en twee balkons.

Parkeerfaciliteiten:
Er is hier een blauwe zone. Bewoners kunnen thans kosteloos een ontheffing aanvragen.

Bijzonderheden:
- VVE bijdrage ca. € 105,- p.m.;
- Eigen berging op de begane grond;
- Gelegen nabij het centrum;
- Asbestclausule van toepassing;
- Projectnotaris Trip Notarissen;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 210.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 16 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1985
Indeling
Oppervlakte 73 m2
Inhoud 229 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Regentesseweg 84 Almere Almere-Stad

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Almere-Stad

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Almere Almere-Stad? Almere Almere-Stad is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Almere Almere-Stad ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk