€ 200.000 k.k.
  • Bellen
€ 200000,- k.k.

Regentesseweg 60, ALMERE

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE.

In Almere Staatsliedenwijk bieden wij een 4-kamer appartement met twee tuinen aan!

Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met open keuken, een badkamer en drie slaapkamers van diverse afmetingen. De badkamer is voorzien van een ligbad, dubbele wastafel en wasmachine-aansluiting. Er is een separaat toilet aanwezig. De twee tuinen zijn toegankelijk vanuit twee slaapkamers en de woonkamer.

Op enkele minuten loopafstand bevinden zich het NS station Almere Centrum, de bushalte en het stadscentrum van Almere. Verder bevinden zich in de nabijheid diverse voorzieningen zoals scholen, kinderdagverblijven en het Beatrixpark.

Indeling.
Begane grond:
Hal met meterkast, ruime woonkamer met open keuken, drie slaapkamers van diverse afmetingen, badkamer, berging en twee tuinen.

Parkeerfaciliteiten:
Er is hier een blauwe zone. Bewoners kunnen thans kosteloos een ontheffing aanvragen.

Bijzonderheden:
- VVE bijdrage ca. € 105,- p.m.;
- Eigen berging op de begane grond;
- Gelegen nabij het centrum;
- Asbestclausule van toepassing;
- Projectnotaris Trip Notarissen;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Voordeel overdrachtsbelasting voor de verkoper:
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 200.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 9 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1985
Indeling
Oppervlakte 73 m2
Inhoud 229 m3
Aantal kamers 4

Reageer op woning: Regentesseweg 60 ALMERE

Bellen