€ 190.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 190000,- k.k.

Prinsenpad 21, Almere

Het kijkmoment staat ingepland voor donderdag 6 juni a.s. tussen 14:30 en 15:30

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE.

Voor een starter, een jong koppel of voor wie gewoon op zoek is naar een leuk, ruim driekamerappartement met een balkon, kom dan kijken bij deze woning! Het appartement is zo gelegen dat je op het balkon heerlijk van de zon kan genieten. Op enkele minuten loopafstand bevinden zich het NS station Almere Centrum, de bushalte en het stadscentrum van Almere. Verder bevinden zich in de nabijheid diverse voorzieningen zoals scholen, kinderdagverblijven en het Beatrixpark.

Indeling:
Via de centrale ingang heb je toegang tot de brievenbussen, bergingen en het trappenhuis (geen lift).

2e verdieping:
Entree/hal met toegang tot een separaat toilet, badkamer en de woonkamer. Bij binnenkomst in de woonkamer merk je meteen dat het appartement heel licht is en dat de zonnestralen heerlijk naar binnen schijnen. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het ruime balkon. De ruime keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De badkamer is ruim en voorzien van een inloopdouche en wastafel. In de badkamer is ook de wasmachine-/en drogeraansluiting aanwezig. De slaapkamers zijn allebei lekker ruim en door de grote raampartij kan veel licht de slaapkamers binnen treden.
Op de begane grond is nog een eigen berging aanwezig voor het stallen van uw fietsen of voor het opslaan van uw spullen.

Bijzonderheden:
- Actieve Vve bijdrage € 106,- per maand
- Asbestclausule van toepassing;
- Eenmalige toetredingskosten VVE € 194,85
- Het betreft een voormalige huurwoning, niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Asbestclausule van toepassing;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. Anders kan de huurder voor de vraagprijs kopen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 190.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 2 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1985
Indeling
Oppervlakte 80 m2
Inhoud 240 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in:

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Almere ? Almere is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Almere ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk