€ 180.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 180000,- k.k.

Peter Sellershof 24, Almere

Dicht bij het centrum wonen, dit kan als u kiest voor dit leuke en lichte appartement. Met het Lumière- en Ebenezer Howardpark om de hoek én dicht bij het centrum van Almere Stad is dit een super gewild plekje in Almere. Het centrum met alle voorzieningen en openbaar vervoer bevinden zich op loopafstand en voorzieningen als scholen; gezondheidszorg en culturele voorzieningen treft u in de buurt. De uitvalswegen richting de A6 en A27 zijn bereikbaar binnen enkele minuten. In de straat is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Indeling complex;
Door de blauwe kleur en de unieke halfronde vorm valt het Peter Sellershof extra op. Het complex heeft verschillende entrees. Via de entree om de woning te bereiken komt u bij het bellentableau en de brievenbussen. Binnen treft u de trapopgang en de toegang tot de inpandige bergingen.
Het appartement;
Via de entree komt u in de hal van het appartement. De hal biedt u toegang tot alle ruimtes die beschikbaar zijn. Aan de voorzijde van het appartement gelegen, treft u de woonkamer. Vanuit de woonkamer heeft u uitzicht over de Veluwedreef en richting Almere Parkwijk. Dankzij de grote raampartijen over de gehele breedte van het appartement heeft u hier zeer veel lichtinval en door de groenstrook met bomen voor het complex, heeft u in deze ruimte tevens voldoende privacy.
Aansluitend op de woonkamer treft u de keuken. Deze nette keuken met boven- en onderkasten, is voorzien van een spoelbak.
Via de keuken loopt u zo door naar een ruime slaapkamer welke toegang heeft tot het balkon met uitzicht op het hof. Deze slaapkamer is tevens te bereiken via de hal. Naast deze kamer treft u nog een slaapkamer met prima afmetingen. Beide ruimtes hebben ramen en heerlijk veel lichtinval.
Verder biedt het appartement u nog een separaat toilet met fonteintje en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douchehoek, wastafel en de wasmachine aansluiting.
Kortom:
een leuke, lichte woning in het centrum van Almere met 2 slaapkamers en een zonnig balkon!

Bijzonderheden:
- VvE bijdrage: € 81,- per maand;
- Projectnotaris Trip Notarissen;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
-Voordeel overdrachtsbelasting voor de verkoper;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 180.000 Vaste vraagprijs k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1993
Indeling
Oppervlakte 67 m2
Inhoud 201 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in:

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Almere ? Almere is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Almere ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk