€ 225.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 225000,- k.k.

Parkwijklaan 68, Almere

Omgeving:
Goede ligging ten opzichte van buurtvoorzieningen voor dagelijkse boodschappen. Het grote Stadscentrum van Almere is bereikbaar op enkele minuten. Voorzieningen als scholen; gezondheidszorg en culturele voorzieningen tref je in de buurt. De A-6 / A-27 / A-1 naar Amsterdam, Hilversum en Utrecht is per auto gemakkelijk bereikbaar. Wil je gebruikmaken van openbaar vervoer; trein en busverbindingen zijn op loop- fietsafstand. Recreëren kunt u gemakkelijk in een van de vele plantsoenen / parken of vele waterpartijen in Almere.

Begane grond: entree, hal, toilet met fonteintje, meterkast, inpandige berging met eigen toegang aan de voorzijde, toegang naar de woonkeuken met trapopgang naar de 1e verdieping. De moderne keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals inductie kookplaat, afzuigkap, koel/vriescombinatie, combi oven en vaatwasser.Toegang naar de achtertuin (ligging zuid).
Eerste verdieping: woonkamer aan voorzijde, slaapkamer aan achterzijde, trapopgang naar de 2e verdieping.
Tweede verdieping: overloop, wasruimte voorzien van witgoedaansluitingen, 2 slaapkamers, badkamer voorzien van toilet, douch en wastafel.

Kenmerken woning:
- Bouwjaar 1995
- 4 kamer eengezinswoning met tuin
- 3 slaapkamers (waarvan 2 op de tweede verd. en 1 op de eerste)
- Woonkamer op de eerste verdieping
- Moderne keuken op de begane grond aan de achtertuin (zuid)
- Circa 110 m²

Bijzonderheden:
- Levering via projectnotaris Trip te Almere
- Woonhuis alleen voor zelfbewoning!

Deze woning wordt met voorrang aangeboden aan sociale huurders van de Alliantie.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn voor het huis en een huurder van de Alliantie een bod voor tenminste de vraagprijs doet. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod voorrang in combinatie met de beste voorwaarden voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is drie werkdagen na de start van de verkoop (of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving) geldig. De Alliantie behoudt zich altijd het recht voor om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod en meld bij de makelaar dat je een huurder bent van de Alliantie. Wil je op de hoogte blijven van het meest actuele aanbod van de Alliantie? Meld je dan aan voor de wekelijkste update van je zoekopdracht of instaleer de Blokster App op je mobiel.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren jou en/of jouw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Overdracht
Vraagprijs € 225.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Woonhuis
Bouwjaar 1995
Indeling
Oppervlakte 104 m2
Inhoud 350 m3
Aantal kamers 5

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Almere-Stad

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Almere Almere-Stad? Almere Almere-Stad is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Almere Almere-Stad ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk