€ 157.250 k.k.
  • Bellen
€ 157250,- k.k.

Olivier B. Bommelhof 14, Almere

Dit object wordt u aangeboden onder KOOPGARANT voor:
Koopsom: € 185.000,= kosten koper
Koopsom: € 157.250,= kosten koper met 15% KoopGarant

Je kan deze woning uitsluitend bezichtigen tijdens het OPEN HUIS op 22 februari 2018 tussen 16.00 uur en 17.00 uur! Graag verzoeken wij jou om je aan te melden voor het open huis via ons kantoor op 036 - 548 20 70.

Indeling:
Kenmerken woning:
- Bouwjaar 2011
- Modern 3-kamer appartement op de 3e verdieping met mooi groen uitzicht!
- 2 slaapkamers
- Woonkamer met grote glaspartij en openslaande deuren en balkon
- Moderne open keuken voorzien alle gebruikelijke inbouwapparatuur met afzuigkap, gaskookplaat, vaatwasser, combioven, koelkast en vriezer.
- Alle wanden zijn netjes afgewerkt en op de vloer ligt laminaat
- Badkamer is modern betegeld, inloopdouche en wastafelmeubel met fraaie tegels.
- Toilet is apart en modern ingericht en betegeld.
- Circa 81m²

Omgeving:
Het appartement is gelegen in een nette en groene woonomgeving in de Stripheldenbuurt van Almere-Buiten. In de nabijheid zijn diverse openbare voorzieningen aanwezig, waaronder: scholen, winkels, NS-station en veel groen- en recreatievoorzieningen. Vanaf deze locatie heeft u een goede verbinding met de rijkswegen A6 en A27 richting Amsterdam, Lelystad, Utrecht en 't Gooi.

Bijzonderheden:
- Levering via projectnotaris Trip te Almere
- Servicekosten € 154 per maand (schoonmaak gemeenschappelijke ruimten/toekomstig onderhoud/collectieve glasverzekering/opstalverzekering).
- Woning voor zelfbewoning!!!

KOOPGARANT is kopen met korting. Door de terugkoopgarantie bent u tevens verzekerd van een snelle verkoop als u verhuist. Verplichte financiering met Nationale Hypotheek Garantie! VRAAG NAAR DE VERDERE VOORWAARDEN VAN DE KOOPGARANTREGELING! Vanwege de Koopgarant-constructie zal er een (gezamenlijke) inkomensgrens gelden van € 43.000,-- max. Het inkomen zal aangetoond moeten worden met een zogenoemd IB60-formulier welke aangevraagd kan worden bij de belastingtelefoon bereikbaar op nummer 0800-0543.

Deze woning wordt met voorrang aangeboden aan sociale huurders van de Alliantie.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn voor het huis en een huurder van de Alliantie een bod voor tenminste de vraagprijs doet. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod voorrang in combinatie met de beste voorwaarden voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is drie werkdagen na de start van de verkoop (of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving) geldig. De Alliantie behoudt zich altijd het recht voor om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod en meld bij de makelaar dat je een huurder bent van de Alliantie. Wil je op de hoogte blijven van het meest actuele aanbod van de Alliantie? Meld je dan aan voor de wekelijkste update van je zoekopdracht of instaleer de Blokster App op je mobiel.

Overdracht
Vraagprijs € 157.250 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 13 dagen
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar
Indeling
Oppervlakte 81 m2
Inhoud 255 m3
Aantal kamers 3

Reageer op woning: Olivier B. Bommelhof 14 Almere Almere-Buiten

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Almere-Buiten Meer info over deze wijk