€ 195.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 195000,- k.k.

Morriganstraat 10, Almere

Het betreft hier een bieden vanaf prijs (starting price)

Dit goed afgewerkte 3 kamer appartement is gelegen in het Homeruskwartier met aan de voorzijde bordes en aan de achterzijde balkon/veranda.

Winkels, scholen en gezondheidszorg tref je in de buurt. Door de uitvalswegen zijn de A6 en de A27 eenvoudig te bereiken, hierdoor zijn Amsterdam, Schiphol, het Gooi en Utrecht per auto zeer goed bereikbaar. Wil je gebruikmaken van openbaar vervoer? Treinzijn op loop- fietsafstand en de bushalte is voor de deur.

Indeling:

Dit appartementen complex heeft een centrale entree, maar hier hoeft dit appartement geen gebruik van te maken. Zowel aan de voor- als achterzijde heeft dit appartement een eigen entreedeur, daar het op de begane grond is gelegen.

De entree aan de voorzijde heeft een bordes welke heerlijk op het Zuiden is gelegen. Je komt binnen in de woonkamer met frans balkon.

De moderne open keuken is uitgevoerd in wit hoogglans en een taupe aanrechtblad is voorzien van:
- combi-oven
- keramische kookplaat
- koelkast
- vriezer
- vaatwasser
- afzuigschouw

Naast de keuken is tevens een wasmachine ruimte.

Tussenhal naar slaapkamers en badkamer.

De badkamer heeft een douche gescheiden van het toilet middels glazen bouwstenen, radiator en wastafel.

Tevens is er aan de achterzijde een terras/veranda.

Kenmerken woning:
- circa 67 m2
- bouwjaar 2011
- videofoon (wel aanwezig niet nodig ivm eigen entreedeur)
- Parkeren zowel aan de voor als achterzijde mogelijk
- het gehele appartement is voorzien van laminaat
- servicekosten € 108 euro per maand voor schoonmaak gemeenschappelijke ruimtes, toekomstig
onderhoud, opstal en glasverzekering.

Vaste notaris: Trip Notarissen Almere.
Het appartement dient tot zelfbewoning.(termijn van 2 jaar )

Deze woning wordt met voorrang aangeboden aan sociale huurders van de Alliantie

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. De Alliantie geeft deze voorrang als er meerdere geïnteresseerden zijn voor het huis en een huurder van de Alliantie een bod voor tenminste de vraagprijs doet. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod voorrang in combinatie met de beste voorwaarden voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is drie werkdagen na de start van de verkoop (of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving) geldig. De Alliantie behoudt zich altijd het recht voor om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod en meld bij de makelaar dat je een huurder bent van de Alliantie. Wil je op de hoogte blijven van het meest actuele aanbod van de Alliantie? Meld je dan aan voor de wekelijkste update van je zoekopdracht of instaleer de Blokster App op je mobiel.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren jou en/of jouw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Overdracht
Vraagprijs € 195.000 Koopsom k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 2 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 2011
Indeling
Oppervlakte 67 m2
Inhoud 205 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Almere-Poort

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Almere Almere-Poort? Almere Almere-Poort is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Almere Almere-Poort ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk