€ 142.000 k.k.
  • Bellen
  • Verkocht
€ 142000,- k.k.

Mandolinestraat 41, Almere

Let op: het betreft een bieden vanaf prijs!

Je kan deze woning uitsluitend bezichtigen tijdens het OPEN HUIS op 18 oktober 2017 tussen 16:30 uur en 17:00 uur! Graag verzoeken wij jou om je aan te melden voor het open huis via ons kantoor op 036 - 548 20 70.

In de Muziekwijk bieden wij jou dit leuke appartement aan. Deze woning is ideaal voor starters. De woning ligt op de eerste verdieping en heeft een zonnig balkon op het zuiden. Vanuit het balkon heb je vrije uitzicht over het Muzepark. In de directe omgeving zijn diverse voorzieningen te vinden zoals scholen en het uitgebreide winkelcentrum van de wijk. Door de centrale ligging nabij bus- en treinstation Almere-Muziekwijk ligt de Randstad direct binnen bereik.

Indeling / kenmerken woning:
- 2 kamer appartement
- 1 slaapkamer
- luxe nieuwe inbouwkeuken, onder andere voorzien van vaatwasser, keramische kookplaat, afzuigkap en combi-magnetron
- badkamer met douche, wastafel en wasmachineaansluiting
- apart toilet met hangcloset
- balkon op het zuiden
- circa 55 m² BGO
- bouwjaar 1990
- servicekosten € 77,73,-
- woonhuis voor zelfbewoning

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren jou en/of jouw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Degene die een Alliantie huurwoning achterlaat heeft voorrang op overige belangstellenden. De langstzittende huurder krijgt eenmalig een kans een gelijkwaardig voorstel te doen met het meest gunstig gedane voorstel. Huurder krijgt gelegenheid een nieuw voorstel te doen om het meest gunstige voorstel te overtreffen. Informatie over de procedure vindt u op de website van De Alliantie: www.benopzoek.nl

Overdracht
Vraagprijs € 142.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht
Aangeboden sinds 2 maand(en)
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 1990
Indeling
Oppervlakte 55 m2
Inhoud 180 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen
Dit huis bevindt zich in: Almere-Stad

Wil je een betaalbaar huis kopen of huren in Almere Almere-Stad? Almere Almere-Stad is een fijne wijk om in te wonen. Op loopafstand vind je alle benodigde voorzieningen en Almere Almere-Stad ligt gunstig ten opzichte van uitvalswegen.

Meer info over deze wijk