€ 210.000 k.k.
  • Bellen
  • verkocht
€ 210000,- k.k.

Kornwierde 45, ALMERE

DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE.

In Almere Haven bieden wij deze 5-kamerwoning aan!

Deze woning is gelegen in de wijk De wierden. In de nabije omgeving van deze woning vindt u vele openbare voorzieningen, zoals: supermarkten, scholen en het centrum van Almere Haven. Tevens is de Havenkom binnen elke minuten te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. De bushalte is op 5 minuten loopafstand van de woning.

Indeling.
Begane grond:
Hal met meterkast, toilet, trapopgang en toegang tot de tuingerichte woonkamer. De tuin is gelegen op het westen. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de keuken. De keuken betreft een standaard keukenblok zonder apparatuur.

Eerste verdieping:
Overloop met de cv-ketel en toegang tot de vier slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel, tweede toilet en wasmachine aansluiting.

Algemeen:
- Bouwjaar 1982;
- Projectnotaris Trip Notarissen;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is twee weken na de start van de verkoop of tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 210.000 k.k.
Beschikbaarheid verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds 1 maand(en)
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 1982
Indeling
Oppervlakte 115 m2
Inhoud 389 m3
Aantal kamers 5

Deze woning is verkocht

Bekijk onderaan de pagina onze gerelateerde woningen of neem contact op met de makelaar
van deze woning voor meer informatie.

Bellen